Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Στο Ωραιόκαστρο τελικά, έχουμε… ΑΜΝΗΣΙΑ!!!




Κελεσίδης, μήνυση στο Ωραιόκαστρο, Δήμος Ωραιοκάστρου,

Γιορτινές ημέρες, άγιες ημέρες, εδώ περιμένουμε να γεννηθεί ο Χριστός κι εμείς γεννάμε φασαρίες και κακίες. Μας ενόχλησε ο Στάθης, ο Στάθης ο Κελεσίδης… οι μέχρι εχθές φίλε μου Στάθη, φίλοι σου, σήμερα  σε πήγανε  στο Αστυνομικό τμήμα και γιατί?...γιατί δεν ήσουν  ήσυχο παιδί μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Καλά, σήμερα γνωρίσατε τον Στάθη, σήμερα τον πρωτοείδατε, σήμερα καταλάβατε ποιος είναι ο Στάθης?
Μέχρι χθες που ορμούσε στον Σαραμάντο, πιο παλιά στον Μπάτο, ήταν καλός.

Τον Σαραμάντο  δεν τον άφηνε να κάνει δημοτικό συμβούλιο  και όχι μόνο αυτός και κάτι άλλα καλοπαίδια που  σήμερα  δεν ακούμε την φωνούλα τους και το ρίξανε στο γράψιμο για τα εθνικά θέματα, για τα παγκόσμια θέματα, ακόμα και για τα διαστημικά.
Έλατε ρε παιδιά στα συγκαλά σας, όλοι γνωριζόμαστε από χρόνια, όλοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας και είναι ντροπή να φτάνουμε σε αυτό το σημείο… αγαπάτε αλλήλους!!!
Ο Σαραμάντος δεν έφτασε ποτέ να κάνει  τέτοια πράγματα, δεν έφτασε ποτέ να καλέσει την Αστυνομία ( από όσο ξέρω) και να τραβάει ανθρώπους στο Αστυνομικό τμήμα. Το Αστυνομικό τμήμα είναι για πιο σοβαρά πράγματα…
Μπορεί να πέφτανε κουβέντες, λεκτικά «χαστούκια», όμως πότε στα άκρα.
Όταν "βαρούσε" τον Σαραμάντο ο Στάθης ήταν το καλό μας το παιδί, τώρα που βαράει εμάς, είναι το μαύρο πρόβατο στολισμένο με χίλια μύρια κοσμητικά επίθετα…
Να σταματήσει εδώ η κατρακύλα, δεν λέω ότι είναι σωστό να διακόπτεις το δημοτικό συμβούλιο, να φωνάζεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, να δημιουργείς ένταση, όμως… όταν όλα αυτά τα έκανε επί διοικήσεως Σαραμάντου, τον στηρίζατε, τον χαϊδεύατε, τον ωθούσατε να τα κάνει… τώρα είναι αργά, τώρα είναι η σειρά σας.
Καλές γιορτές , καλά Χριστούγεννα, 
με αγάπη και ηρεμία και όχι… μηνύσεις!!!


Υ.Γ. Στέλιο, ελπίζω να μην κάνεις το λάθος και κάνεις μήνυση, θα με στενοχωρήσεις πολύ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.