Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Νέα διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, έτοιμη για…όλα!





Έτοιμη , σαν από καιρό, οι νέοι και παλιοί δημοτικοί σύμβουλου και οι εν δυνάμει Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι της νέας διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Την ίδια βραδιά ( 14 Νοεμβρίου) που βγήκαν τα αποτελέσματα οι άνθρωποι του νέου Δημάρχου Δημήτρη Σαραμάντου και ο ίδιος προσωπικά έκατσαν και σχεδίασαν τα επόμενα βήματα και τις ενέργειες της νέας διοίκησης. Γνωρίζοντας ότι και η μία μέρα καθυστέρηση κάνει κακό και πάει πίσω ότι έχουν σχεδιάσει, δεν σταματάνε. Από έγκυρες πληροφορίες  μέσα από τον συνδυασμό «Ωραιόκαστρο Τώρα» (και όχι έγκυες), μας ενημέρωσαν  ότι όλη η ομάδα και οι υποψήφιοι ( όχι μόνο αυτοί που εκλέχτηκαν), σχεδιάζουν, συζητούν, ενημερώνονται και προγραμματίζουν τις δράσεις και τις ενέργειες τους μετά την 1η Ιανουαρίου.  Δημήτρης Σαραμάντος, μας πληροφόρησαν, ότι γνωρίζει τι θα πράξεις , ποιους θα κάνει Αντιδημάρχους, ποιοι θα αναλάβουν και τι, όμως ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Όλοι οι σύμβουλοι του περιμένουν τι θα τους πει και τι να κάνουν, αυτό που έχουν κάνει όλοι τους είναι να έχουν τα μανίκια ανεβασμένα και τις μηχανής της δράσης και δημιουργίας ανοικτές.

OraiokastroNEA:Ρε παιδιά είπαμε να τα αλλάξετε, όχι κι έτσι μην μας πάθετε και τίποτα και μετά σας χάσουμε πριν ακόμα σας…δούμε!!!
Ευχαριστούμε τον σπουδαστή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Άρη Δραγόνια. Για την δημιουργία και προσφορά του, της προετοιμασίας της νέας διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.