Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«βρόμικο» πόλεμο για να αντιμετωπίσουν τη δυναμική που αναπτύσσει η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.







Φίλες και φίλοι
Ήταν αρκετοί εκείνοι που υποστήριζαν ότι ο πανικός που έχει καταλάβει τους αντιπάλους μας , θα τους οδηγούσε σε τέτοια κατάντια, να επιλέξουν δηλαδή   το «βρόμικο» πόλεμο για να αντιμετωπίσουν τη δυναμική που αναπτύσσει η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.

 Και δυστυχώς για όλους μας, επιβεβαιώνονται όσο πλησιάζουμε στις εκλογές. Με ύβρεις και ψέματα θέλουν να σταματήσουν το «ποτάμι» που θα τους παρασύρει εκεί όπου τους αρμόζει. Και είναι λυπηρό από ανθρώπους που ασχολούνται επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση, να χρησιμοποιούνται τέτοια ποταπά μέσα. Σήμερα απαντάμε σε όσα δολίως αναφέρουν οι ίδιοι, αλλά και τα φερέφωνά τους. Σας δίνουμε πλήρη και τεκμηριωμένα στοιχεία τόσο για το Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό, όσο και για το θέμα της παραχώρησης της έκτασης στην Εκκλησία.
Είναι η απάντησή μας σε κάθε διαστρεβλωτή της αλήθειας και κάθε εγκάθετο τυχοδιώκτη που αντιπαλεύεται –σκοπίμως, ή από αφέλεια- την προσπάθεια για ανάπτυξη του τόπου μας. Και επειδή η αλήθεια πάντα εκθέτει τους ψεύτες και υποκριτές, είμαι υποχρεωμένος απέναντι στους κατοίκους να ξεσκεπάσω τους δυο-τρεις εμπλεκόμενους στην προσπάθεια παραπληροφόρησης για το Γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό.
Και είναι επίσης η ώρα να πούμε την αλήθεια για την υπόθεση της παραχώρησης των 40 στρεμμάτων, στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Γι αυτό άλλωστε και επειδή ενδιαφερόμαστε για την ανάπτυξη του τόπου μας, φροντίσαμε να προωθήσουμε τις σχετικές διαδικασίες σύντομα. Κάτι στο οποίο δεν διαφώνησαν και εκείνοι οι οποίοι ως φερέφωνα αλλότριων συμφερόντων , άλλα υποστήριξαν στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα απέναντι στους δημότες . Τέλος όμως με την ανοχή μας! Η 7η Νοεμβρίου θα είναι η ημέρα που οι δημότες θα δώσετε σε όλους εκείνους την απάντηση που τους αρμόζει.
Με εκτίμηση
Αστέριος Γαβότσης
                                                                                           Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.