Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Καλημέρα Ωραιόακστρο του 2ου γύρου, με τζατζίκι και μπόλικη...κέτσαπ!!!

...και τώρα τι, τι μας περιμένει, σε όλους εσάς που επενδύσατε στο συνδιασμό που κατεβαίνατε υποψήφιοι. Τα αποτελέσματα τα πήρατε στα χέρια σας και με το στόμα ανοιχτό αναρωτιέστε ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί. Φίλοι είναι αυτοί που σας έλεγαν ευθέως ότι δε θα σας ψηφίσουν για τον άλφα και βήτα λόγο ή αυτοί που σας διαβεβαίωναν και με ένα πλατί χαμώγελο και μία αγκαλιά σας παραμύθιαζαν ότι θα σας ψηφίσουν και μαζί θα νικήσετε.
Ποια είναι η αλήθεια, τι έγινε ρε παιδιά:

...Ακόμα και συν υποψήφιοι που υποτίθεται είχατε δώσει τα χέρια για να μοιράσετε ψήφους έδωσαν αλλού την εμπιστοσύνη τους και σε σας μόνο ...τον αέρα της υπόσχεσης.
Αυτές είναι οι εκλογές ο ένας πουλάει τον άλλον για να μην τον πουλήσει ο παρά...λόγος του προεκλογικού αγώνα!
Και οι άλλοι....ποιοί είναι οι άλλοι;
Οι άλλοι είναι αυτοί που αγωνίστηκαν έτσι για το συνδυασμό, για τον υποψήφιο Δήμαρχο, για ένα καλύτερο Ωραιόκαστρο. Οι άλλοι είναι οι ευτυχισμένοι ( δηλαδή εμείς), που δεν ζητήσαμε και δεν θα ζητήσουμε, θέσεις την επόμενη ημέρα, να είμαστε δίπλα στον Δήμαρχο, να βολέψουμε τα παιδιά μας ή την γυναίκα μας, να πάρουμε κάτι ρε αδελφέ. Σας τα χαρίζουμε επαγγελματίες πολιτικάντηδες, σας τα αφήνουμε να τα φάτε και να ...σκάσετε!
Εμείς κάναμε την πλάκα μας!
Είδαμε μια φυλή «ανθρώπων» διαφορετική από ..εμάς!
Είδαμε το άγχος σας για το ΕΓΩ και όχι για το ΕΜΕΙΣ!
Ότι και να γίνει εμείς νικήσαμε, εμείς μάθαμε να δουλεύουμε και την επομένη των εκλογών και όχι να «κοπροσκυλιάζουμε» στους δρόμους του Ωραιοκάστρου για να αερολογούμε και να ερεθίζουμε το λαϊκό συναίσθημα...
Ποιος φταίει, τι φταίει, ας κάνουν κάποιοι αυτοκριτική, όλοι μας φταίμε και αυτοί που πάνε στο δεύτερο γύρο και αυτοί που δεν πάνε.
Τι μας δώσατε όλους αυτούς τους μήνες προεκλογικά;
Λάσπη, λάσπη, λάσπη...και τώρα ψάχνουμε να βρούμε νερό για να ...καθαρίσουμε!
Και εδώ που τα λέμε που να το βρεις το νερό στο Ωραιόκαστρο και ακριβό και...ευτυχώς που έχουμε και τα εμφιαλωμένα!
Πρέπει να απαντήσουμε, θα απαντήσουμε και ας νικήσει ο καλύτερος...πάντα το λέμε και ποτέ δεν γίνεται...λέτε να γίνει τώρα;
OraiokastroNEA: Δεν σηκώνουμε καμία κουβέντα, μην μας ενοχλήσει κανένας, δεν θα ασχοληθούμε με κανέναν σας, ξέρουμε τι θα κάνουμε,  θα πάμε όμως να ψηφίσουμε, γιατί φοβόμαστε όλα αυτά που θα γίνουν για εμάς...χωρίς ΕΜΑΣ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.