Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

«Η Ιερά Σύνοδος περιμένει – είναι σε εγρήγορση- και μόλις θα έχει στα χέρια της το νόμο θα απαντήσει και θα ενημερώσει το ποίμνιο της για την κάρτα του πολίτη...»




 ... μας ανέφερε έγκυρη πηγή μέσα από την Ιερά Σύνοδο. Μας έδωσε δύναμη και πολύ χαρά αυτή η άποψη και αυτή η θέση. Σε παλιότερο ανέβασμα μας στον blog   «oraiokastroNEA» είχαμε αναφερθεί προς την Ιερά Σύνοδο λέγοντας ότι...



«…γιατί δεν παίρνει θέση η εκκλησία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες;
Γιατί δεν μας ενημερώνει και μας αφήνει στο σκοτάδι;
Τι περιμένει για να μάθουμε κι εμείς που το πάει η κυβέρνηση με την Τρόικας παρέα;...
...Οι πολίτες και οι ιθαγενείς αυτής της χώρας θέλουν να μάθουν.
Τέλος πάντων ας μας ενημερώσει κάποιος από την επίσημη εκκλησία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες που θα μας χαράξουν τη ζωή μας.
Όταν ήταν κυβέρνηση, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Σημίτης, ο μακαριστός κ.κ. Χριστόδουλος μας έβγαλε στους δρόμους και μας ξεσήκωσε.
Μετά ήρθε ο Καραμανλής ( που είχε υπογράψει και αυτός μαζί με το κορίτσι του) και μούγκα από την εκκλησία για τις ταυτότητες.
Σήμερα ο κ.κ. Ιερώνυμος ο Β’ δεν μιλάει, δεν ακούγεται.
Σεβόμαστε τους ιερείς και τους αρχιερείς, είμαστε με την εκκλησία του Θεού, εμείς είμαστε η εκκλησία και απαιτούμε να μας ενημερώνουν οι πνευματικοί μας ηγέτες τι μας περιμένει και που πάει το πράγμα.
Ξέρουμε ότι τον αντίχριστο θα τον ακολουθήσουν και ιερείς και ο λαός του Θεού θα πορευτεί  μόνος του… δυστυχώς κάτι βλέπουμε και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε…»

Μετά όμως από την πολύ έγκυρη πληροφορία μας, είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε τις ενέργειες της Ιεράς Συνόδου και των πνευματικών πατέρων στο μεγάλο αυτό πρόβλημα για το μεγαλύτερο κομμάτι του Ορθόδοξου Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.