Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Από το ηλιόλουστο Birmingham καλημέρα


Σήμερα τελείωσε το σεμινάριο εδώ στο παγωμένο Birmingham της Αγγλίας. Το θέμα του σεμιναρίου ήταν "Η Φτώχεια και οι κοινωνικές ανισότητες". Ήταν ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο ονομάζεται "Νέοι σε Δράση" και μπορούν να συμμετέχουν νέοι απ' όλη την Ευρώπη καθώς και αυτοί που ασχολούνται με νέους. Στο σεμινάριο αυτό συμμετείχαν αντιπρόσωποι από την Αγγλία, Ιρλανδία, Τσεχία, Ισπανία, και Ελλάδα. Οι εκπρόσωποι από την Ρουμανία λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να έρθουν. Ανταλλάχθηκαν απόψεις για το τι συμβαίνει σε κάθε χώρα και πως μπορούν οι νέοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αυτά. Εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία οι συμμετέχοντες θα τα μεταφέρουν στις τοπικές τους κοινωνίες.
Εδώ να ενημερώσουμε όσους νέους του νέου Διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε τέτοια προγράμματα να επικοινωνήσουν με το γραφείο Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 2310787528 κος Ζάννας Δημήτρης.


Υ.Γ Και για τις κακές γλώσσες να αναφέρω ότι ο Δήμος Καλλιθέας δεν επιβαρύνεται ούτε 1 Ευρώ διότι το πρόγραμμα καλύπτεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Ο κάθε συμμετέχων επιβαρύνεται μόνο με το 30% του εισιτηρίου!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.