Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

1Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου και από πανηγυρική συνεδρίαση το έκαναν ...πανηγύρι!!!



Τελικά 
έχουμε να δούμε 
πολλά στο νέο
Δημοτικό Συμβούλιο.







 1ον Είδαμε αυτούς που προεκλογικά δεν μιλούσαν  να μιλάνε και μάλιστα ...με τα μάτια! Δε λέμε Χριστιανικά καλό είναι αυτό.
2ον Είδαμε κάποιους που δεν ήθελαν κάποιον και έλεγαν ότι καλύτερα να πάνε με τον «Διάβολο» παρά μαζί του, να πηγαίνουν ! Λένε να είναι σημάδι  του αντίχριστου;
3ον Είδαμε να πέφτουν οι μάσκες και τον κλαυσίγελο να παίρνει θέση! Φυσιολογικό ήταν, αφού η συνεδρίαση έγινε στην πρώην αίθουσα του θεάτρου.
4ον Είδαμε αυτοί που τόσα χρόνια δεν άφηναν  τους άλλους να μιλήσουν, να κάνουν παράπονα γιατί δεν μπορούνε να μονολογήσουν! Αυτά έχει η αλλαγή ρόλου και θέσης, καθίστε τώρα για να δείτε τι τραβούσαν οι άλλοι από εσάς.
5ον  Είδαμε για ακόμα μία φορά όλους εναντίων ...ενός!  Διόλου παράξενο και πρωτότυπο, το αντίθετο θα μας ξάφνιαζε.
6ον Είδαμε να συνεχίζουν να απειλούν αυτοί που τόσα χρόνια... απειλούσαν! Μάλλον δεν κατάλαβαν πολλά και το πιο βασικό, η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.
Δεν μας άρεσε η εικόνα αυτή.
Δεν μπορεί να μιλάνε κάποιοι για «φασιστικές νοοτροπίες»  του προέδρου  του  Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή κύριοι τι έπρεπε να κάνει ο Πρόεδρος, να σας αφήσει να αλωνίζετε όπως αλωνίζατε τόσα χρόνια ή να μονολογείτε όπως μονολογούσατε τόσα χρόνια. Υπάρχουν κανόνες και όρια, να τα τηρείτε γιατί χαλνάτε την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου και ως πολίτες θέλουμε να δούμε κάτι καλύτερο και διαφορετικό από αυτό που μας συνηθίσατε τόσα χρόνια.
Σας παρακαλούμε, για το καλό του Δήμου μας και όχι κανενός άλλου.
Θέλουμε να βλέπουμε πολιτισμένα να  συζητάτε – όλοι σας – και όχι να μαλώνετε και να φωνάζετε. Άποψη μας είναι ότι ο πρόεδρος πρέπει και καλά έκανε ορισμένες φορές, έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους θέση, γιατί αλλιώς θα το καταντούσατε...Αμέρικαν Μπαρ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.