Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ένα διάλειμμα 10 λεπτών, έφερε πόλεμο και κακό!...



...ένα σήριαλ στην Ελληνική τηλεόραση λεγόταν «10 λεπτά κήρυγμα» και το τι γινόταν ανάμεσα στο παιδί με την μαμά και την γιαγιά, ήταν τα πάνω κάτω, όμως στο τέλος όλα καλά. Έτσι λοιπόν για 10 λεπτά διάλειμμα, έγινε ο χαμός στο Δημοτικό συμβούλιο της εβδομάδας που πέρασε στο Ωραιόκαστρο...για 10 λεπτά διάλειμμα.
Τι ψυχή έχουν 10 λεπτά διάλειμμα κι όμως λίγο πριν το τέλος ξαφνικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε το συμβούλιο για 10 λεπτά διάλειμμα. Ήταν παράνομο αυτό;
Όχι, παράνομο δεν ήταν, άλλα εκείνη την στιγμή μιλούσε ο πρώην Δήμαρχος και δεν ήταν κομψό και έμεναν άλλα 2-3 θέματα για να λήξει η συνεδρίαση.
Ναι, αλλά 6 ώρες ήταν στην έδρα, την στιγμή που οι σύμβουλοι και ο Δήμαρχος είχαν την δυνατότητα να σηκωθούν , να κάνουν ένα τσιγάρο – κακός, πρέπει να απαγορευτεί αυτό – να πιούνε ένα νερό, να πάνε στη τουαλέτα. Μέχρι εκείνη την ώρα είχε γίνει μόνο ένα διάλειμμα.
Βλέποντας τα 2 δημοτικά συμβούλια, βλέπουμε και ακούμε μία κόντρα από το πρώτο λεπτό. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένταση και  σε αυτό δεν φταίει μόνο ο πρόεδρος, για εμάς άλλος λίγο άλλος πολύ συμμετέχει στην όξυνση των ...νεύρων – όχι όλοι – και αυτό είναι το αποτέλεσμα.
OraiokastroNEA. Ρε παιδιά, βρείτε τα να τελειώνουμε, για να ακούσουμε τι θέλει να κάνει η νέα διοίκηση και τι προτείνει η αντιπολίτευση. Γιατί αυτό που είδαμε να ζητάει η αντιπολίτευση να μπει σε επιτροπές και όταν της δύνονται να μην  μπαίνει... δεν μας αρέσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.