Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δεν κάνουμε πολιτική, παρουσιάζουμε τα γεγονότα με δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και τίποτα άλλο…


…δεν έχουμε με κανένα τίποτα, δεν κάνουμε πολιτική – δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε  αν μας ενδιέφερε θα κατεβαίναμε στις εκλογές – παρουσιάζουμε τα γεγονότα και τίποτα άλλο. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τα γεγονότα, να τα παρουσιάσουμε και να τα σχολιάσουμε ανεξάρτητα και αδέσμευτα. Φυσικά και έχουμε φίλους και φυσικά έχουμε και συμπάθειες, όμως, αν κάποιος μας στείλει ένα θέμα -  και την ίδια την μάνα μας αν την καταγγέλλει – εμείς θα το παρουσιάσουμε. Το έχουμε κάνει από την πρώτη ημέρα που ανεβάσαμε το μπλοκ, το έχουμε κάνει γιατί αυτό πιστεύουμε και γιατί τα 19 χρόνια δημοσιογραφίας αυτό μας επιβάλει να κάνουμε. Κανόνας μας…η φιλία, φιλία και η δημοσιογραφία πάνω απ’ όλα!!!
Τώρα, αν φαίνεται ότι «υποστηρίζουμε ή παρουσιάζουμε» πιο πολύ τον Δήμαρχο Δημήτρη Σαραμάντο και τον συνδυασμό του, κάνετε λάθος, απλώς μας ενημερώνει περισσότερο, μιλάμε μαζί  του τακτικά, μας ανοίγει το γραφείο του. Έχουμε ζητήσει από όλους και μάλιστα έχει μαλλιάσει το στόμα μας – και από τον συνδυασμό «Ωραιόκαστρο Τώρα» να μας στέλνουν δελτία τύπου, αλλά δυστυχώς δεν μας στέλνουν. Ποιος φταίει, εμείς που δεν  ενημερωνόμαστε ή εσείς που δεν μας ενημερώνεται για να ενημερώσουμε με την σειρά μας τους συνδημότες μας:
Δεν έχουμε κακία για κανένα, ακόμα και για τον πριν δήμαρχο που δεν θέλει να ασχολούμαστε μαζί του και δεν ασχολούμαστε, όμως οι υπόλοιποι, που τους θεωρούμε και φίλους κάνουν μεγάλο λάθος που δεν μας πληροφορούν για τις κινήσεις τους για να πληροφορήσουμε κι εμείς με την σειρά μας τους συμπολίτες μας.
Λάθη γίνονται, αρκεί να ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα ζητήσουμε συγνώμη σε κάποιο λάθος μας, αρκεί να μας το αποδείξετε. Δεν κάνουμε πόλεμο, δεν μισούμε κανέναν, δεν θέλουμε αίμα…ενημέρωση και τίποτα άλλο.
Ξανά λέμε, στείλτε μας και θα ανεβάσουμε ότι θέλετε, χωρίς βρισιές και με στοιχεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.