Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Γεμίσαμε στο Ωραιόκαστρο με Υποκριτές και Φαρισαίους…


 
…προτιμούμε τους τεμπέληδες και τους αραχτούς.
Τόσα χρόνια – σχεδόν ανυπαρξίας  - ήταν καλά, τώρα μας ενοχλούνε όλα.
Αυτοί – ή καλύτερα οι πιο πολλοί από αυτούς είναι γνωστοί δεξιοί και ακροδεξιοί – που κατηγοράνε τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας - Πρασίνου, καλά θα κάνουν να δούνε πρώτα την καμπούρα τους και τα πεπραγμένα τους και μετά να μιλάνε.
Εμάς εδώ στο oraiokastroNEA, μας ενδιαφέρει τι θα προσφέρουν στον τόπο και όχι τι ανεβάζουν σ’ αυτόν τον σατανά  τον ηλεκτρονικό .
 Ο Παπαδόπουλος πέθανε, η Χούντα το ίδιο, δεν γυρνάμε πίσω αναζητώντας το παρελθόν και γνωρίζοντας τι έγινε εκείνα τα χρόνια, τα μαύρα.
 Εμείς αυτά που κατηγορούν τον Αντιδήμαρχο δεν τα είδαμε και ούτε θέλουμε να τα δούμε, γιατί όπως σιχαινόμαστε τον Χίτλερ, σιχαινόμαστε  τον Μουσολίνι, τον Αττίλα, τον Στάλιν, τους κατά καιρούς προέδρους της Κίνας, τον Τσαουσέσκου, τους κατά καιρούς δικτάτορες  ανά τον κόσμο, τον Κάστρο και όλα τα άλλα λουλούδια Κοκκινόμαυρα Φασιστάκια που βασανίζουν την οπτική μας.
Όσο Χουντικός είναι αυτός που πιστεύει στην χούντα  και στις ημέρες της, άλλο τόσο είναι και αυτός ο προοδευτικός ή ψευτοπροοδευτικός που πράττει χουντικά και συμπεριφέρεται χουντικά, αδικώντας τον συνάνθρωπο του, πατώντας επί πτωμάτων για να ανεβεί και άλλα τέτοια ωραία του μπαξέ.
Όποιος είναι αναμάρτητος ας ρίξει πρώτος την …κοτρόνα του, αλλά πρώτα να δει στο σπίτι του, στα παιδιά του, στους φίλους του, τι έχει προσφέρει στην κοινωνία του Ωραιοκάστρου γενικά και μετά ας μιλάει.
Υποκριτές και Φαρισαίοι… όποιοι μας γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαστε μακριά από χουντικές νοοτροπίες και σκέψεις, δεν μας εκφράζουν, και δεν θα πάρουμε.  Εμείς αγωνιζόμαστε  ΚέντροΑριστερά και πολύ το γουστάρουμε, εδώ στο oraiokastroNEA.  Η αναζήτηση δεν σημαίνει ότι το υποστηρίζω αυτό που ψάχνω.
Η αναζήτηση είναι τρόπος δημιουργίας και γνώσης.
Αν αρχίσουμε να καίμε ανθρώπους όπως έκαιγαν οι ναζί τα βιβλία τότε γινόμαστε σαν τα μούτρα τους και γινόμαστε το ίδιο… γουρούνια σαν αυτούς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.