Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Ο Χριστός και φέτος Αναστήθηκε, η Ελλάδα είναι ακόμα ...σταυρωμένη!!!






Σταυρωμένη από τους ίδιους Φαρισαίους  που την σταυρώνουν καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια.
Σταυρωμένη από τους ίδιους δουλικούς ηγέτες της που την πουλάνε για 30 αργύρια εδώ και πολλά χρόνια.
Σταυρωμένη από τους ίδιους Γραμματείς που την τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί αυτήν και τα παιδιά της για να την γλυτώσουν αυτοί και τα παιδιά τους.
Σταυρωμένη από τους ίδιους υποκριτές της πολιτικής που το όνειρο τους δεν είναι να δουλέψουν και να προσφέρουν , αλλά να αρμέξουν από το νεκρό – πλέον – κορμί της.
Σταυρωμένη από τους φίλους και από του εχθρούς.
Σταυρωμένη από τους ίδιους κόλακες εδώ και  πολλά χρόνια.
Σταυρωμένη από τους ίδιους πολιτικούς, που το μόνο που αλλάζει, είναι το μικρό τους όνομα, κρατώντας το ίδιο επίθετο.
Σταυρωμένη από τους ίδιους ψηφοφόρους, που ψήφιζαν για να περνάνε λίγα ψίχουλα  καλύτερα από τους άλλους...και αυτή η σταύρωση δεν λέει να τελειώσει, από το «Καραμανλή ή τανκς», στο «εδώ και τώρα αλλαγή», από το  «Λεφτά έχουμε» μέχρι το «θα πάει σε βάθος η κρίση» και όλα αυτά τα χρόνια ακούμε και δεν κουνιόμαστε, γιατί μας κρατάνε καλά με τα δάνεια που μας έδιναν απλόχερα τα δεκανίκια των πολιτικών.
Με τα δάνεια  που μας έδιναν απλόχερα οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι και δεν μας έλεγχαν τι και πως και τώρα μας «ξεσχίζουν» τις  σάρκες μας για να σπάσουν  τα κόκκαλα μας. Με τα δανικά που μας δίνανε τότε με πλατιά χαμόγελα και τώρα μας τα ζητάνε βάζοντας το μαχαίρι στην καρδιά μας.
Σταυρώστε μας, σταυρώστε μας στα χέρια σας σηκώστε μας...μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει κι από  πάνω του πετάει  το ζυγό!
Η υπομονή έχει και τα όρια της, δεν θα αλλάξουμε αυτό που μας έμαθαν τόσα χρόνια, ότι μετά τα πάθη και την σταύρωση έρχεται η Ανάσταση, του Θεανθρώπου, του Ανθρώπου, των Λαών, και δούλων και των εργατών, του δίκαιου και του Αδικημένου, έρχεται η δικαίωση, γιατί το ψέμα και η κακία – όπως μας δίδαξε και ο Χριστός- δεν θα νικήσει.
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, μετά ανοίγει ο ουρανός και ένας ήλιος λαμπερό, δυνατός και καθαρός, φέγγει σε όλο τον κόσμο, το ψέμα χάνεται και σβήνει κι αυτοί που το υποστήριζαν και ήταν οι κριτές και οι επικριτές εξαφανίζονται και πάνε παρέα με τον...έξω από δω, στα τάρταρα.
Καλή Ανάσταση αδέλφια, μπορεί σε μας – υλικά και πολιτικά- να μην έγινε η Ανάσταση ακόμα, όμως, ο Χριστός μας οδηγεί- όποιος και να είναι αυτός, σε όποιον Χριστό και αν πιστεύει κανείς- μας οδηγεί και μας υπενθυμίζει..
μετά τα πάθη και την σταύρωση, έρχεται ΠΑΝΤΑ η Ανάσταση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.