Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Μην χαίρεστε, ούτε να τρίβετε τα χέρια σας από τα γκάλοπ...γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος!



Και αυτό το είδαμε στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές στο Ωραιόακστρο. Είδαμε και ακούσαμε πάρα πολλά  την προεκλογική περίοδο. Είδαμε και ακούσαμε όλους αυτούς που τώρα τρίβουν τα χέρια τους με το τελευταίο γκάλοπ, να πέφτουν έξω και να μην έχουν την λεβεντιά να παραδεχτούνε ότι πέσανε έξω στις προβλέψεις. Μην ξεχνάμε  ότι και στις εκλογές άλλα λέγανε κάποιοι, πανηγύριζαν πριν τα αποτελέσματα και σήμερα τα πίνουν σε γνωστό κεντρικό  in πολιτικό και όχι μόνο καφέ του Δήμου μας... για να ξεχάσουν.
Μην ξεχνάμε, ότι ο Σαραμάντος  ξέρει να μελετάει και να αναλύει τα γκάλοπ  πολύ καλά και ότι σήμερα  ( Ιούλιος 2011), είναι μόνο 6 μήνες στην διοίκηση. Μην ξεχνάμε ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες προσλήφθηκε προσωπικό και σιγά – σιγά  έχει αρχίσει να αλλάζει όψη  η όχι και τόσο καλή από τα χόρτα  εικόνα του Δήμου.
Καλά κάνουν οι συμπολίτες μας να μην είναι ευχαριστημένοι και έτσι πρέπει να είναι, γιατί με αυτόν τον τρόπο χτυπάνε καμπανάκι στην διοίκηση, αλλά και στην όχι και τόσο καλή...αντιπολίτευση, που το μόνο που ξέρει είναι να φωνάζει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Μήπως με αυτόν τον τρόπο, χάνει ( αν έχει) το δίκαιο της;
Μην ξεχνάμε ότι ορισμένα από αυτά που υποσχέθηκε ο Σαραμάντος τα υλοποίησε και συνεχίζει, σε αντίθεση με κάποιον που κάθε φορά έλεγε και ξανά έλεγε και ξανά έλεγε...
Μην ξεχνάμε το κατέβασμα  στα δημοτικά τέλη ( σε κατοικίες και καταστήματα) που είναι πολύ σημαντική την περίοδο που περνάμε, την στιγμή που κάποιος έλεγε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και ότι ο Σαραμάντος ...λαϊκίζει!
Μην ξεχνάτε ότι ο Σαραμάντος  χρησιμοποιεί το δικό του αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του ( όχι τώρα αλλά από τότε που ήταν Δήμαρχος στην Καλλιθέα)  και όλοι οι Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι πράττουν το ίδιο με αποτέλεσμα να κερδίζει ο Δήμος από καύσιμα – σέρβις, πολλές χιλιάδες ευρώ.
Μην ξεχνάμε το πέταμα των κινητών τηλεφώνων που είχαν οι προηγούμενοι και καταξόδευαν τον Δήμο με πολλές χιλιάδες ευρώ.
Μην ξεχνάμε ότι όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα έχουν οικονομικά προβλήματα και δεν είναι μεγάλες οι δυνατότητες τους...όπως παλιά.
Μην ξεχνάμε ότι η νέα διοίκηση του Δήμου παρέλαβε πάρα πολλά    ...χρέη και πληρώνει αμαρτίες ...άλλων.
Μην ξεχνάμε σε όσους πανηγυρίζουν ότι η πτώση του «κακού» Σαραμάντου, δεν είναι η μεγαλύτερη, αλλά, η μικρότερη από τους υπολοίπους δημάρχους.
Μπορεί να είναι λίγα αυτά που έχουν πράξει, είναι όμως  η αρχή, ας τους αφήσουμε να δούμε τι θα κάνουν, μέχρι που θα φτάσουνε και τι θα πράξουν και μετά... τους «κρεμάμε» κι αυτούς πολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.