Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο Σαραμάντος και η διοίκηση του έκαναν πράξη – σε περίοδο οικονομικής κρίσης – αυτά που έλεγε προεκλογικά, μείωσε τα Δημοτικά τέλη από 1,65ευρώ σε 0,90ευρώ...



Μείωσε τα Δημοτικά τέλη στο Ωραιόκαστρο ο Δήμος

...Τώρα αυτός που έλεγε παντού προεκλογικά και μετεκλογικά ότι ο Σαραμάντος είναι «λαϊκιστής», ότι αυτά που λέει «δεν γίνονται» και ότι αν δεν το κάνει θα τον βρει μπροστά του, τι έχει να πει;
Εκτός βέβαια από το κωμικοτραγικό και παιδιάστικο « να μειώσει τα Δημοτικά τέλη αναδρομικά» ή το  εντελώς βλακώδες « να μην πληρώνουν δημοτικά τέλη οι αγροτικές επιχειρήσεις».
Αυτά που υποσχέθηκε γίνονται πράξη σιγά – σιγά. 
Είναι ακόμα η αρχή, περιμένουμε και θα τον κρίνουμε αυτόν και την διοίκηση του στο τέλος.
Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές θα τους κρίνουμε μετά τα Χριστούγεννα, τώρα χαιρόμαστε που μέσα σε 8 μήνες αρχίζουν και γίνονται πράγματα στο νέο Ωραιόκαστρο, δρόμοι – και δεν περιμένει τις εκλογές για να φτιάξει τους δρόμους (βλέπε Μελισσοχώρι), κόμβοι ( βλέπε Ωραιόκαστρο). 
Αυτό που μας αρέσει είναι ότι δεν είναι μηδενιστής, δηλαδή, δεν ακύρωσε το έργο με τους κόμβους επειδή ήταν σχέδια του προηγούμενου, αλλά το συνέχισε.
Λάθη μπορούμε να βρούμε παντού, αν κοιτάξουμε μάλιστα και στον καθρέπτη μας θα δούμε ένα, το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση για έργο, να γίνονται έργα, για την καλύτερη και πιο ανθρώπινη ζωή μας στο Ωραιόκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.