Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Χειρότερος από τον ανιστόρητο ο ημιμαθής!...





...το ακούσαμε από κάποια κυρία, καλοστεκούμενη και νέα. Σε συζήτηση σε γνωστό καφέ του Ωραιοκάστρου, κάποια κυρία, συζητούσε με κάποιες άλλες για το ταξίδι που πρόκειται να κάνει στην πόλη. Στη συζήτηση επάνω, λέει η κυρία ότι... «Οι Τούρκοι σεβάστηκαν τους Έλληνες, και μάλιστα ζωντανό παράδειγμα είναι ότι τους άφηναν να έχουν τα κρυφά σχολειά» ΝΤΟΥΚ!!!
Δεν το είπε ούτε μία αλλά ούτε δύο φορές και επέμενε, βέβαια η άλλη κυρία αντέδρασε όπως και εμείς που έτυχε να είμαστε σε διπλανό τραπέζι.
Δυστυχώς οι αγράμματοι πολίτες, βλακείες θα λένε, βλακείες θα πράττουν και βλακείες θα μεταδίδουν στα παιδιά τους, για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και θα πάμε ακόμα πιο χειρότερα. Αγράμματος δεν είναι αυτός που θα κάνει ένα ορθογραφικό λάθος – και αυτό κακό είναι – αλλά αυτός που νομίζει επειδή έχει δέκα ευρώ παραπάνω και ένα αυτοκίνητο με πολλάαααααααααααααααα άλογα και ένα σπίτι πολύ πιο καλύτερο από το τσαντίρι το δικό μας, τα ξέρει όλα και ότι είναι παντογνώστης. Καμιά φορά σκεφτόμαστε εδώ στο oraiokastroNEA, μήπως η κρίση μας ξυπνήσει. Δεν μπορεί νέοι άνθρωποι που μεγαλώνουν παιδιά να μην ξέρουν τα στοιχειώδη  για την ιστορία τους.
Πάντως, εμείς ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλές διακοπές την κυρία και την παρέα της, με την ελπίδα γυρίζοντας να την ξανασυναντήσουμε και αν είναι δυνατόν, να ακούσουμε τις εντυπώσεις της από το ταξίδι στην Τουρκία και από τους Τούρκους που μας σεβάστηκαν και μας επέτρεπαν τα κρυφά σχολειά»...ΝΤΟΥΚ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.