Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Δάκης Μανουσάκης, εδώ και πολύ καιρό ξεκίνησε να φτιάχνει, το όχημα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ωραιόκαστρο!...



Ο Δάκης Μανουσάκης φτιάχνοντας το αυτοκίνητο μάρκας...ΠΑ.ΣΟ.Κ.
...τώρα που όλοι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. το παίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το παίζουν αδιάφοροι και ότι δεν είδαν, δε άκουσαν, ούτε πέρασαν ποτέ από έξω από τον ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάποιοι ( και ένας από αυτούς είναι και ο ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ), προσπαθούν να φτιάξουν τα πράγματα. Αυτός και ορισμένοι άλλοι λάτρες του παλιού ΠΑ.ΣΟ.Κ. – αλλά και του νέου, όχι όμως με αυτό το πρόσωπο – προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια. Μία που είναι και μάστορας και ξέρει από αυτοκίνητα – λόγο δουλειάς – είπε να βάλει ένα χεράκι.
Σύντροφε   Μανουσάκη, να ξέρεις ότι και πάλι εσύ και οι άλλοι σύντροφοι σου θα τρέξετε, θα ματώσετε, θα σπάσετε τα μούτρα σας και κάποια γνωστά άγνωστα «λαμόγια» - όπως γίνεται σε όλα τα κόμματα -  θα πιάσουν τις πρώτες θέσεις, θα βολέψουν τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους και αυτοί – όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια – θα το παίζουν κουρασμένα αγωνιζόμενα πράσινα παλικάρια.
Όμως εμείς δεν θέλουμε να σου χαλάσουμε το όνειρο και την προσπάθεια σου, καλή δύναμη, καλά συντροφικά μαχαιρώματα και ραντεβού στον ΧΡΥΣΙΚΟ για ένα ποτό στο τελείωμα της καθημερινής μάχης που θα δίνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.