Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Μία παλάμη...ΓΚΟΛ!!! στο 8ο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα Δόξα Πενταλόφου ...



Στο φιλικό αγώνα που έδωσαν στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης οι ομάδες Μακεδονικός Γέφυρας  και η Δόξα Πενταλόφου.
Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε πάρα πολύ καλό και φιλικό κλίμα, όμως η αγωνιστική ανωτερότητα της Δόξας Πενταλόφου έβγαζε μάτια από το πρώτο λεπτό.
Η ομάδα της Δόξας πατούσε γερά μέσα στο γήπεδο και η μια φάση διαδεχόταν την άλλη. Από την άλλη, η ομάδα του Μακεδονικού Γέφυρας στο πρώτο ημίχρονο «ψαχνόταν», όμως, στο δεύτερο παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο, αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στην ενέργεια και στη φαντασίας όλων των παικτών της Δόξας.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ήταν φιλικός και πάρα πολύ κόσμιος, σε βαθμό φίλαθλοι και των δύο ομάδων να κάνουν πηγαδάκια και να σχολιάζουν μαζί τον αγώνα.
Οι προπονητές δίδαξαν ήθος και συμπεριφορά, με τον προπονητή της Γέφυρας να παροτρύνει τους παίκτες σου σαν να ήταν παιδιά του μέχρι το τελευταίο λεπτό και να τους αγκαλιάζει με τις κουβέντες του.


Ο προπονητής της Δόξας με τις συμβουλές και το έμπειρο μάτι του κατεύθυνε τους πολύ καλά προετοιμασμένους παίκτες, έτσι ώστε να φέρουν το αποτέλεσμα που ήθελε αλλά και να δει αυτός  - και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της γέφυρας  - και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται, στο τέλος μάζεψε τους παίκτες του και τους επισήμανε τα μικρό λαθάκια που εντόπισε.

Για την ιστορία Μακεδονικός Γέφυρας – Δόξα Πενταλόφου 0 -5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.