Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και ομορφιά....




...όσοι βρέθηκαν – και ήταν πολλοί – το βράδυ της Δευτέρας στη λίμνη του Ωραιοκάστρου, ανταμείφτηκαν και με το παραπάνω για την καλή επιλογή που έκαναν, να βρεθούν σε ένα χώρο γεμάτο νοσταλγία και μελωδία. 



Η πολύ καλή επιλογή του Δήμου Ωραιοκάστρου να καλέσει την Σοπράνο Γιούλη Καραγκούνη, η επιλογή του χώρου και το πολύ καλό κοινό, ήταν ο τέλειος συνδυασμός για μία βραδιά που όσοι βρεθήκαμε, μας άρεσε και δεν το μετανιώσαμε.


Η οργάνωση ήταν καλή, ο χώρος καθαρός και περιποιημένος, το κόστος της εκδήλωσης όπως ακούσαμε από τον κύριο Αντωνιάδη μηδαμινό, κάτι πολύ βασικό στα δύσκολα  χρόνια που περνάμε. Θέλουμε εκδηλώσεις με ελάχιστο κόστος, να μην σπαταλάμε το χρήμα του Δήμου σε «φρουφρού και αρώματα», αλλά ταυτόχρονα να μην χάνεται η ποιότητα των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε της Σοπράνο Γιούλη Καραγκούνη και την πιανίστρια  Yunona  Boginskaya για την υπέροχη μελωδική βραδιά που μας χαρίσανε. Ευχαριστούμε τον Δήμο που μας χάρισε την ευκαιρία να την ακούσουμε – και κάποιοι  άλλοι να την ξανά ακούσουνε-  την Γιούλη Καραγκούνη και τέλος ευχαριστούμε το υπέροχο κοινό του Ωραιοκάστρου που τίμησε την όλη προσπάθεια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.