Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικά ο Σαραμάντος δεν ήταν σε κανένα ταβερνείον, ήταν στο Μελισσοχώρι!...




...την ώρα και τη στιγμή της εκδήλωσης, ο Δημήτρης Σαραμάντος, δεν ήταν σε καμία ταβέρνα ή ρεστοράν ή όπως θέλετε να το πείτε, ήταν στο Μελισσοχώρι και συνομιλούσε με τους κατοίκους για το πρόβλημα του σχολείου – που την επομένη δόθηκε λύση – και όχι πουθενά αλλού. 
Δυστυχώς υπάρχουν μάρτυρες οι γονείς των παιδιών, ο κύριος Θέμελης και άλλοι πολλοί φίλοι και γνωστοί του oraiokastroNEA.   
Δυστυχώς μας το επιβεβαίωσαν χθες – Τετάρτη 14/9/2011 -  όπου συνομιλήσαμε μαζί τους . 
Απ’ ότι μάθαμε το φωνάξανε και στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, αλλά κανένας δεν τους άκουσε ή δεν ήθελε να τους ακούσει . 
Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γράφτηκε με δόλο, θέλουνε να πιστέψουμε ότι έγινε ένα λάθος ή μπορεί να μην είδανε καλά -  ανθρώπινο είναι – αυτό και μόνο, εδώ να τελειώσει η ιστορία και όχι άλλο αίμα για το τίποτα. 
Ξανά λέμε, απ’ όσο γνωρίζουμε τον Δήμαρχο, δεν είναι άνθρωπος στο να πηγαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Δήμο.
Όταν έχει δουλειά – και στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πολύ σοβαρό το θέμα -  προτεραιότητα έχει 
ο Δήμος και όχι οι γιορτές, όσο καλή και αξιόλογη μπορεί να είναι μία εκδήλωση. 
Εμείς εδώ στο oraiokastroNEA συμφωνούμε με αυτό το σκεπτικό και έτσι τον θέλουμε τον Δήμαρχο – αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους- στις εκδηλώσεις μπορούνε να παρουσιάζονται οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Συμπέρασμα, τρία  τα καλά – για εμάς,  για κάποιους άλλους μπορεί να μην είναι – και δεν το παίζει Δήθεν και φρουφρου και αρώματα και έλυσε  ένα σοβαρό πρόβλημα και ήταν εκεί που έπρεπε και όχι στις γιορτές, γιατί αν ήταν στη λίμνη το βράδυ της Δευτέρας, κάποιοι καλοπροαίρετοι θα έλεγαν ότι εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτός...μουσηκώνεται!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.