Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Οι άνθρωποι της “ΝΙΚΗΣ”, πιστεύοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι, κάνουν μια προσπάθεια για την ένταξη και δραστηριοποίηση παιδιών και νέων στον αθλητισμό. Αυτή η προσπάθεια κορυφώνεται με την δημιουργία αθλητικών ακαδημιών για παιδιά και τμημάτων μαζικού αθλητισμού.


 

·         Τμήματα προπαιδείας βασικής γυμναστικής
 Υπεύθυνος δημιουργίας προγράμματος Ταμπάκος Δημοσθένης

Με μεγάλη υπευθυνότητα προχωράμε στην δημιουργία τμημάτων γυμναστικής προπαιδείας έχοντας στο πλάι μας τον Ολυμπιονίκη και εν ενεργεία αθλητή Δημοσθένη Ταμπάκο.
Ο βασικός στόχος του προγράμματος αυτού είναι η ολόπλευρη και αρμονική ανάπτυξη των παιδιών. Δεδομένης της μεγάλης σημασίας της ανάπτυξηs του παιδιού στον κινητικό  τομέα η οποία επηρεάζει και την ανάπτυξη όλων των άλλων τομέων (γνωστικό, συναισθηματικό και κοινωνικό), τα κατάλληλα δομημένα και οργανωμένα προγράμματα της Ακαδημίας γυμναστικής προπαιδείας δημιουργούν ευκαιρίες για την καλλιέργεια  των δεξιοτήτων των παιδιών μέσω δραστηριοτήτων με παιγνιώδη μορφή.

Τα παιδιά θα προπονούνται 3 φορές την εβδομάδα στην αίθουσα γυμναστικής του Πολιτιστικού κέντρου  ‘Παύλος Μελάς’ στο Ωραιόκαστρο.


·         Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης
 Υπεύθυνος δημιουργίας προγράμματος Δοξάκης Γιώργος

Υπεύθυνος των ακαδημιών είναι ο Γιώργος Δοξάκης νυν συνεργάτης της εθνικής ομάδας παμπαίδων και πρώην παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Άρη Θεσσαλονίκης με συμμετοχές στις εθνικές ομάδες της χώρας μας.
Τα παιδιά θα προπονούνται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νεοχωρούδας υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Κεσίδη (ΤΕΦΑΑ), στενού συνεργάτη του κύριου Δοξάκη.



·         Ακαδημίες Ποδοσφαίρου
 Υπεύθυνος ακαδημιών Περουστιάνης Δημήτρης
Προπονητής Ομάδας Ανδρικού Νίκης Νεοχωρούδας- Ξενιτίδης Λεωνίδας

Τα τμήματα των ακαδημιών θα προπονούνται στο γήπεδο της Νεοχωρούδας, οι προπονήσεις θα είναι 2-3 εβδομαδιαίως και ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην συμμετοχή των τμημάτων σε όσα το δυνατών περισσότερα τουρνουά για την απόκτηση εμπειριών από τα παιδιά.

·         Ακαδημίες Πετοσφαίρισης
 Υπεύθυνος ακαδημιών Κουμανιώτης Χρήστος (ΤΕΦΑΑ)

Ο Χρήστος Κουμανιώτης είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες του Επίκουρου (Α1 Ανδρών) και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Τα τμήματα των ακαδημιών θα προπονούνται στο γήπεδο της Νεοχωρούδας, οι προπονήσεις θα είναι 2-3 εβδομαδιαίως.



Η τιμή για συμμετοχή στα παραπάνω   προγράμματα ακαδημιών είναι:


Απλή συνδρομή 180€ (Εγγραφή 60€ και εξόφληση σε 2 δόσεις Νοέμβριο και Φεβρουάριο)

Συνδρομή με ρουχισμό 200€ (Εγγραφή 60€ και εξόφληση σε δύο δόσεις Νοέμβριο και Φεβρουάριο) περιλαμβάνει ρούχα με το σήμα της ομάδας και τσάντα.
Ισχύουν:
Έκπτωση 10% για δεύτερο άθλημα
Έκπτωση 10% για το 2ο παιδί

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες έχουν ξεκινήσει, για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

6988260163

6979756719

6979756319


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.