Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011



Ο βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, σε δήλωση του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Εθνική Ομάδα Πόλο των Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αναφέρει τα εξής: 

«Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο των Νεανίδων. Ο άθλος σας αποτελεί όαση στην γκρίζα πραγματικότητα που βιώνουμε. Το πείσμα και η αγωνιστικότητά σας υπενθύμισαν σε όλους μας τις δυνατότητες των Ελλήνων αθλητών».




 για την διάκριση του Βασίλη Τσολακίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυμναστικής, αναφέρει τα εξής: 

«Ο Βασίλης Τσολακίδης πέρα από αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, είναι ένας αγωνιστής της ζωής. Προερχόμενος από πολύτεκνη οικογένεια, έχοντας δημιουργήσει και ο ίδιος μια πολυμελή οικογένεια, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως αθλητής και ως οικογενειάρχης. Θερμά συγχαρητήρια.
Η Πολιτεία οφείλει και πρέπει να βρίσκεται πάντα δίπλα σε αθλητές που τιμούν και δοξάζουν τον ελληνικό αθλητισμό».


Ερώτηση Κ.Γκιουλέκα
για το κλείσιμο
του ΙΕΚ τυφλών τηλεφωνητών
στη Θεσσαλονίκη


Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και αν.Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας κατέθεσε σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου 2011, Ερώτηση στην Βουλή σχετικά με την διακοπή λειτουργίας του ΙΕΚ τυφλών τηλεφωνητών στη Θεσσαλονίκη.
Στην Ερώτηση ο βουλευτής επισημαίνει ότι η απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να μην εγκρίνει για τη φετινή χρονιά τα κονδύλια λειτουργίας του ΙΕΚ που καταρτίζει τυφλούς τηλεφωνητές αποτελεί ένα άμεσο πλήγμα στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης καθώς κλείνει μια ακόμη πόρτα για την επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρία.


                                                                                                Από το Γραφείο Τύπου


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Π. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ
Βουλευτής Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αν. Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.