Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Λαός φώναξε, ο Λαός μίλησε...Ψωμί – παιδεία – ελευθερία!...







...ο λαός σήμερα 28 Οκτωβρίου 2011, είπε ΟΧΙ στους νέους κατακτητές και στους νέους «δοσίλογους». Είπε όχι στο τρίτο ράιχ του Δ.Ν.Τ. και της μέρκελ. Είπε όχι στο ξεπούλημα.  Μας έμαθαν όλα αυτά τα χρόνια ότι οι δοσίλογοι ήταν φασίστες φίλοι των γερμανών...ήταν οι δεξιοί έτσι μας έλεγαν. Σήμερα όμως άλλα βλέπουμε. Μάλλον διαφορετικά ήταν τα πράγματα γιατί σήμερα βλέπουμε κάποιους ψευτοπροοδευτικούς να είναι στην πρώτη σειρά και να χαμογελάνε με τα εγγόνια  των φασισταράδων...  τους γερμανούς
Ο κυρίαρχος Λαός μίλησε και είπε ΟΧΙ στους πολιτικούς!!!...
...αυτή η ημέρα είναι των Ελλήνων  που πολεμάμε καθημερινά για να ζήσουμε τα παιδιά μας, για να πληρώσουμε τα φροντιστήρια από τη δωρεάν παιδεία που μας φορτώσατε, να πληρώσουμε τους αβάσταχτους λογαριασμούς, για να αναστήσουμε το χαμένο φιλότιμο μας, για να ξαναβρούμε τα κλεμμένα μας όνειρα, για να πληρώσουμε τις δόσεις του σπιτιού, για να βρούμε ελάχιστα ευρουλάκια να ψωνίσουμε από το Σούπερ της γειτονιάς και ΟΧΙ των πολυκαταστημάτων με συμφέροντα γερμανικά. Αυτή η ημέρα δεν είναι για αυτούς που μας δώσανε όλα αυτά τα χρόνια στα στόματα των «φίλων» μας με προβιά προβάτου και από κάτω να είναι λύκοι. Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά της κατοχής, που όταν οι Γερμαναράδες έτρωγαν και έπιναν την Ελλάδα τα παιδάκια μας πέθαινα στους δρόμους και  ο πατέρας στο διπλανό πεζοδρόμιο χωρίς να προλάβει να θάψει το παιδί του. 

Υ.Γ. Τιμούμε την ημέρα. Τιμούμε την Δημοκρατία. Τιμούμε την ιεραρχία, ‘όμως, περιμέναμε κάτι περισσότερο και ΟΧΙ άλλη υποκρισία...ΠΕΙΝΑΜΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.