Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

“Mister Croket”,ποιότητα και ...ανθρωπιά.




Mister Croket
















Η βιομηχανία “Mister Croket”, Τσακιράκης  Δημ. Τηλέμαχος ιδρύθηκε το έτος 1986 στη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί απρόσκοπτα έως και σήμερα. Με την πάροδο του χρόνου, η ποιότητα των προϊόντων της δημιούργησε αύξηση της ζήτησης, καθώς επίσης και αύξηση του μεριδίου της επιχείρησης στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς. 


Το έτος 2004 κατασκευάστηκε η νέα παραγωγική μονάδα της επιχείρησης, σε οικόπεδο 5.000τμ. ιδιοκτησίας του κ. Τσακιράκη Τηλέμαχου στη ΒΙ.ΠΕ. Νεοχωρούδας – Θεσσαλονίκης. Το βιομηχανοστάσιο καλύπτει έκταση 2.000τμ. και απαρτίζεται από αίθουσες κυρίως εργαστηρίου, ψυκτικών θαλάμων, συσκευασίας, διαθέσεως εμπορευμάτων και χώρους εξυπηρέτησης προσωπικού και πελατών.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας και αγοράζονται είτε από την εγχώρια αγορά, είτε εισάγονται από το εξωτερικό από την ίδια την επιχείρηση. 
Η δυναμικότητα των εγκαταστάσεων της επιχείρησης είναι  περίπου 4.000 κιλά επεξεργασία πρώτων υλών ημερησίως, με αντίστοιχη παραγωγή μεγάλης ποικιλίας προϊόντων. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται  με αυτοκίνητα- ψυγεία της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.