Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δήμαρχοι υπάρχουν πολλοί, Σαραμάντος ...ένας!!!


Δημήτρης Σαραμάντος, Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, πατάτα,

Δημήτρης Σαραμάντος, ο Δήμαρχος που έφερε την πατάτα στο Ωραιόκαστρο...
...ευχαριστώ ξέρεις πολύ καλά Δήμαρχε δεν θα ακούσεις από κανέναν. Εσύ όμως συνέχισε το έργο σου και τη δουλειά σου. όποιος έχει απορία, ας περάσει από το Δημαρχεί αργά, πολύ αργά και θα δει. Να περάσει από το γραφείο σου που είναι γεμάτο έγγραφα και φακέλους ( σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το είχαν πεντακάθαρο) και θα δει. Ναι Δήμαρχε εμείς το ξέρουμε η κίνηση με την πατάτα δεν είναι ελεημοσύνη, είναι ένας τρόπος αντίδρασης, ένας τρόπος να φωνάξουμε ...φτάνει πια ως εδώ. Ο κόσμος και οι πολίτες του Ωραιοκάστρου αγκάλιασαν αυτή την κίνηση - που δεν είσαι ο μοναδικός, το ίδιο κάνουν και άλλοι Δήμαρχοι - μόνο όμως εδώ βρίσκονται οι γνωστοί - μία χούφτα - κακόγουστοι που λένε  σε ότι κάνεις τις ίδιες Μα ...κακίες.


Καλά έκανες και καλά θα κάνεις - όπως σου το ζητήσανε - να ξανά φέρεις πατάτες και ότι άλλο θα μας βοηθήσει αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η τσέπη μας. Εμείς δεν έχουμε περιουσίες και δεν μας περισσεύουν, για αυτό θέλουμε τέτοιες κινήσεις. Τέτοιες κινήσεις όπως ξεκίνησε Δήμαρχε με τα τέλη που γκρέμισες από κει ψηλά που μας τα είχαν, με τα κινητά τηλέφωνα των Αντιδημάρχων και των προέδρων που τα πέταξες από το παράθυρο του Δημάρχου. Με τα αυτοκίνητα του κάθε Δήμαρχου που τα σταμάτησες. Με την αποθήκη των υλικών. Με τόσα άλλα που έκανες και έβαλες μία τάξη στην οικονομική αταξία.
Το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα και συνεχίζεις και αντί να πέσεις εσύ στον λάκκο που σου σκάβουν, πέφτουν αυτοί και... τρελαίνονται. Ναι δήμαρχε, να φέρεις και του πουλιού το γάλα σε ανθρώπινες τιμές, για να τις κατεβάσουν όλοι τους που τις έχουν στα ύψη την ώρα που δεν δουλεύει ο κόσμος και δεν έχουμε να φάμε. Ναι κύριοι που γελάτε και ειρωνεύεστε με αυτά που γράφουμε, πεινάμε ( μπορεί όχι εμείς ακόμα αλλά ο κόσμος, πεινάει) και δεν πάει άλλο.
Ας μάθουν ορισμένοι ότι αποδείξεις δεν δείχνουν μία μερίδα αγροτών γιατί τον φόρο τον προπληρώνουν από το χωράφι, όποιος δεν κατάλαβε τι γράφουμε ας ρωτήσει.
Μπράβο στον επικεφαλή του συνδυασμού  που εκπροσωπεί επάξια του Κ.Κ.Ε. στο Δήμο μας, αν και δεν υποστήριξε η κ. Παπαρήγα το κίνημα της πατάτας, ο Άγγελος παρήγγειλε πατάτες.
Δήμαρχε συνέχισε και μην ακούς τα μαύρα κοράκια, εσύ ξέρεις, το απέδειξες μέχρι σήμερα, ότι όλες οι επιλογές σου δεν είναι τυχαίες, γιατί Δήμαρχοι υπάρχουν πολλοί, Σαραμάντος ...ένας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.