Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Όσοι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου μπορούν να παραβρεθούν στην αυριανή κινητοποίηση -στη ΔΕΗ του Λευκού Πύργου,10π.μ.- είναι πολύ σημαντικό να δώσουν το παρόν τους.Η ΔΕΗ και η κυβέρνηση δοκιμάζουν τις αντιδράσεις μας.Να είμαστε όσο γίνεται περισσότεροι και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα της αποφασιστικότητας και της αλληλεγγύης.








ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ.
ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ -ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ -ΣΕ ΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ. 
ΚΑΝΕΝΑ ΛΑ'Ι'ΚΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

Πρωτοβουλία Κατοίκων Ωραιοκάστρου ενάντια στα αντιλα'ι'κά μέτρα




ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ- ΤΕΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ- ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΗ  10πμ  
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

(επι της Τσιμισκή, λίγο μετά το κτιριο της ΧΑΝΘ)
 

Η ΔΕΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!
  Η ΔΕΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ -ΠΛΕΟΝ - ΣΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ - ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ- ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!
ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !
 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΨΙΜΟ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (!!!)  ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ,  ΑΦΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ !! ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
 ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!!
ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!
 
Παραθέτουμε  περιπτώσεις διακοπών ή απόπειρας διακοπών από τη ΔΕΗ και των τρόπων που αντιδρούν συλλογικότητες από γειτονιές της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι μόνο με τη μαζική παρουσία των κατοίκων μπορούμε να έχουμε επιτυχίες, η κυβέρνηση δεν υποχωρεί, μοιάζει σα να κάνει πρόβες - δοκιμές για να μετρήσει αντιδράσεις και τα νομικά τερτίπια δεν έχουν και πολύ μεγάλη αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.