Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του κ. Εδιρνέλη Γρηγορίου



Ανακοίνωση του κ. Εδιρνέλη Γρηγορίου
Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2012
Την Τρίτη 6-11-2012 έδωσα στη δημοσιότητα έγγραφη δήλωση – καταγγελία μου με την οποία διέψευδα ότι εκλέχθηκε νέο Δ.Σ στην Ένωση Γονέων του Δήμου Ωραιοκάστρου αφού κάτι τέτοιο ήταν νομικά αδύνατο λόγω των θεμάτων που έθετα σε αυτήν.

Σήμερα όμως ανέγνωσα στις ιστοσελίδες της περιοχής μας ότι το Δ.Σ  επανέρχεται και με ξεκάθαρη δήλωση του διευκρινίζει ότι όντως δεν εκλέχθηκε ούτε συγκροτήθηκε νέο Δ.Σ στην Ένωση Γονέων του Καλλικράτειου Δήμου Ωραιοκάστρου πλην ότι η συγκρότηση του αφορά ανασύσταση – αναπλήρωση του παλαιού Δ.Σ της πρώην Καποδιστριακής Ένωσης του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Μετά λοιπόν την πραγματικά διευκρινιστική και ξεκάθαρη αυτή νέα ανακοίνωση του Δ.Σ που πράγματι τώρα αντικατοπτρίζει την αλήθεια, ανακαλώ την προαναφερόμενη καταγγελία μου σε ότι αφορά πράξεις και ενέργειες των μελών του δεδομένου ότι το Δ.Σ απέδειξε ότι η αρχική του δήλωση ήταν, από άδολο λάθος, προϊόν εσφαλμένου χαρακτηρισμού και ελλιπούς  πληροφόρησης.
Σημειώνω ότι η καταγγελία μου είχε αποκλειστικό σκοπό να   προστατεύσει τις διαδικασίες και το θεσμό της Ένωσης Γονέων και όχι να θίξει προσωπικά οποιονδήποτε καλοπροαίρετα εμπλεκόμενο στην Ένωση Γονέων του Δήμου μας .
                                     ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.