Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αφιερωμένο στους...Επόπτες –υπαλλήλους –αντιδημάρχους –δημ. Σύμβουλους –τοπικούς συμβούλους .




ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ .


ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,


Μας έχουνε σκάσει, μας έχουν εκνευρίσει όσο δεν πάει .
Τα κομάντο της κακίας ώρας ,που βρίσκονται στα στάσιμα νερά της διοίκησης. 
Δεν φταίνε όμως αυτοί . 
Φταίμε όλοι εμείς, οι δημότες που τους  στείλαμε εκεί να φυλάξουν σκοπιά.



 Και δεν νοιαζόμαστε ,δεν πιέζουμε  ,δεν φωνάζουμε ,για να την πάρουν χαμπάρι .Να δουλέψουν ,να νοιαστούν ,να μην κοροϊδεύουν τους συνδημότες τους . Τελικά πιστεύουμε  ότι χρειάζεται μια κεφαλιά εισαγγελική , να τους κάνει να χάσουν τον ύπνο τους, που πολύ απολαμβάνουν . Θα θέλαμε βέβαια την άποψη κάποιου ειδικού για τα παρακάτω συμπτώματα, και που οφείλονται .Αφασία –απραξία –άγονη σκέψη –αδιαφορία –αλαζονεία -πώρωση προς το είδωλο τους –ταύτιση με τα κακά στοιχεία των προηγούμενων διοικήσεων ,κ,α.
Θα αναφερθούμε σε δυο ζητήματα που ενώ έχουν εντοπιστεί ,και μπορεί να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές, αυτοί τα θεωρούν αμελητέα, και άγνωστα .
Δεν είναι ικανοί να τοποθετήσουν  δυο πινακίδες STOP στη κοινότητα δρυμού ,να τακτοποιήσουν τον πίνακα ηλεκτρικού που είναι παγίδα θανάτου ,στο εγκατελλημένο

  γήπεδο Παλαιοκάστρου ,όπου παίζουν δεκάδες μικρά παιδία .Δεν είναι ικανοί να διασφαλίσουν ,με τα πιο απλά μέσα την καθημερινότητα μας .Εδώ βέβαια θα περιμέναμε κάποιους ,από την αντιπολίτευση να μιλήσουν ,και να στείλουν στο σπίτι τους όσους εμπλέκονται .Επόπτες –υπαλλήλους –αντιδημάρχους –δημ. Σύμβουλους –τοπικούς συμβούλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.