Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην «Πολιτιστική Γειτονιά»



Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην «Πολιτιστική Γειτονιά» του Δήμου μας (πάρκο Ελπίδος, Συκιές) για να παρακολουθήσετε συναυλία της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής των Δημοτικών μας Ωδείων. Στο Α΄ μέρος της συναυλίας θα ακουστούν έντεχνα τραγούδια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία από το μουσικό σύνολο «Tale e Quale» της Ορχήστρας μας και στο Β΄ μέρος τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο του μεγάλου μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα.
 
Η «Πολιτιστική Γειτονιά» του Δήμου μας αναπτύσσεται κατά μήκος των Βυζαντινών Τειχών της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οδών Ακρίτα, Ελπίδος, Μετεώρων και Αλ. Παπαδοπούλου, στο πάρκο Ελπίδος στη Δ.Ε. Συκεών (περιοχή ΒΑΟ, γραμμή ΟΑΣΘ Νο. 28, στάση αστυνομία) και αποτελεί μια συνεχή και άμεση μαρτυρία της ιστορίας της πόλης από τη Βυζαντινή περίοδο μέχρι την προσφυγική εγκατάσταση. Αυτή η περιοχή τώρα αποκτά και πάλι ζωή μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης του χώρου και ανακατασκευής των κτισμάτων, που συγχρηματοδοτήθηκαν από το ταμείο του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Χώρου (ΕΟΧ) και δημοτικούς πόρους, καθώς πυκνώνουν οι δράσεις με τη λειτουργία νέων τμημάτων καλλιτεχνικής και πολιτιστικής δημιουργίας.
Ήδη, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών «ΚΕΥΝΣ» και το Ωδείο μας διοργανώνουν φέτος το καλοκαίρι στην «Πολιτιστική Γειτονιά» δωρεάν θερινά μαθήματα μουσικής για όλους (για ενδιαφερόμενους κάθε επιπέδου και κάθε ηλικίας). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310 671100 (εσωτ. 160), 2310 628475, 2310 616710.
 
Σας περιμένουμε στην «Πολιτιστική Γειτονιά» για να απολαύσετε την καλοκαιρινή συναυλία μας!
 
Με εκτίμηση,
 
 
Βασίλειος Μπουλούσης
Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
Δημοτικό Ωδείο Ενότητας Νεάπολης
Δήμου Νεάπολης-Συκεών
Ελ. Βενιζέλου 72
567 28 Νεάπολη, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 616710
Fax: 2310 672671
Website: www.odeio.org
E-mail: info@odeio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.