Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΥΣ



ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,  Δάκης Μανουσάκης,



Εννέα στους δέκα αποδέχονται, συμφωνούν, εκφράζονται και τάσσονται με την αυτονόητη άποψη ,σκέψη της κίνησης ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου.
Ένας στους δέκα ακόμη και σήμερα εφαρμόζει στη πράξη τα αυτονόητα και έχει
την διάθεση για τη δημιουργία μιας κοινωνίας αξιών, αρχών και αυτοσεβασμού.
Εμείς όλοι μαζί πιστεύουμε πως το παζλ της αβεβαιότητας, της χαμένης αξιοπρέπειας, της ανεργίας, της διαφθοράς μπορεί να λυθεί μόνο μέσα από τις τοπικές κοινωνίες.
Συνθέτοντας έτσι την εικόνα που όλοι ονειρευόμαστε και παλεύουμε να αποκτήσουμε ως χώρα. Έτσι λοιπόν για εμάς ο κοινός  βηματισμός, η συνοχή,  η γνώση και η αποδοχή του καθένα μας ξεχωριστά για τις υποχρεώσεις του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο είναι πρώτος μας στόχος .
Αυτοί που θα πλαισιώσουν τα επόμενα δημοτικά συμβούλια, οργανισμούς και υπηρεσίες θα πρέπει να είναι ακέραιοι, σύμβολα γνησιότητας και εργατικότητας.
Να εκτελέσουν το καθήκον τους ως αιρετοί και όχι ως ψεύτες.
Είναι καθήκον όλων των πολιτών  να ενημερωθούν για τα κοινά του τόπου τους και να αποκτήσουν άποψη.

Καμία αντιγραφή δεν μπορεί να αντικαταστήσει το γνήσιο και αυτό το τονίζουμε αυστηρά, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους αυτούς,  που δημιουργούν κινήσεις και ομάδες από τους λίγους και ανένταχτους εκμεταλλευτές πολίτες με κακό προηγούμενο στη κοινωνία , φορείς, συλλόγους ,θέλοντας μόνο να υπονομεύσουν και να κάνουν κακό στο τόπο και τη γενιά που έρχεται. Πολίτες του τόπου μας που χρειάζονται GPSγια να μη χαθούν στη κοινότητα που κατοικούν. πολίτες που δεν προσέφεραν ποτέ ,μόνο πήραν και τώρα βρίσκουν την ευκαιρία με το φτωχό τους το μυαλό να καπηλευτούν και να φορέσουν τον μανδύα του ακέραιου ανεξάρτητου πολίτη.
-          Εμείς βρισκόμαστε είδη μπροστά και απέναντι σε όλους αυτούς και καλά θα κάνουν να συμμαζευτούν, να σοβαρευτούν και να ξεχάσουν παλιές κακές τακτικές που έχουν βλάψει όλους εμάς και πολύ περισσότερο αυτούς που θα ζήσουν τα επόμενα χρόνια σε αυτή τη χώρα .
-          Εμείς λέμε τέρμα στη καταστροφική πολιτική  εμπειρία αρκετών συμπολιτών μας .
-          Εμείς θα δώσουμε παρών στις ερχόμενες εκλογές προστατεύοντας και υπερασπίζοντας την αλήθεια την πρόοδο τις επόμενες γενεές, την αξιοπρέπεια και καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Για εμάς δεν υπάρχει πολιτικό κόστος ,υπάρχει μια σταθερή άξια, μια κοινή άποψη
μια ομπρέλα προστασίας ιδεών και πράξεων που κάνουν το τόπο και όλους εμάς καλύτερους.
Ανοίγουμε παράθυρο σε νέους ορίζοντες  και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε να δουλέψουμε για αυτό χωρίς μεγάλα λόγια ,υποσχέσεις και παραπλανητικές μεθόδους, αλλά με αξιόλογα, ικανά και καθαρά στελέχη. Φτάνει η τοπική κοινωνία να αποδεχτεί το νέο και τα αυτονόητα για την υγιή διατήρηση της.



ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ : Δάκης Μανουσάκης                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.