Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ''Ο ΠΟΝΤΟΣ'' στο Βέλινγκρατ Βουλγαρίας


 ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ''Ο ΠΟΝΤΟΣ',  Βέλινγκρατ Βουλγαρίας,
Δημοσιεύτηκε : 02/07/2013
Ο Μορ­φω­τι­κός Πο­λι­τι­στι­κός Σύλ­λο­γος Με­σαί­ου ''Ο ΠΌ­ΝΤΟ­Σ''διορ­γα­νώ­νει τε­τρα­ή­με­ρη εκ­δρο­μή στο Βέ­λιν­γκρατ της Βουλ­γα­ρί­ας από 7 έως 10 Ιου­λί­ου 2013, στην οποία το με­γά­λο χο­ρευ­τι­κό συ­γκρό­τη­μα θα λάβει μέρος στο φε­στι­βάλ που διορ­γα­νώ­νει ο πα­ρα­πά­νω Δήμος.

Το πρό­γραμ­μα ανα­λυ­τι­κά έχει ως εξής:

Κυ­ρια­κή 7 Ιου­λί­ου 2013 και ώρα 2:00 μ.μ. ανα­χώ­ρη­ση από το Με­σαίο.
Άφιξη στα σύ­νο­ρα, έλεγ­χος ταυ­το­τή­των και ψώνια στα αφο­ρο­λό­γη­τα Duty Free Shops. Άφιξη αργά το βράδυ στο Βέ­λιν­γκρατ και δια­νυ­κτέ­ρευ­ση σε δί­κλι­να δω­μά­τια στο ξε­νο­δο­χείο.

Δευ­τέ­ρα 8 Ιου­λί­ου 2013. Πρω­ι­νό. Πε­ρι­ή­γη­ση στην πόλη του Βέ­λιν­γκρατ και ελεύ­θε­ρος χρό­νος. Το Βέ­λιν­γκρατ είναι μια κα­τα­πρά­σι­νη λου­τρό­πο­λη με αρ­κε­τά επι­σκέ­ψι­μους χώ­ρους και μου­σεία. Έχετε δυ­να­τό­τη­τα να επι­σκε­φτεί­τε τα ια­μα­τι­κά λου­τρά, πα­γκο­σμί­ου φήμης, και όποιοι θέ­λουν μπο­ρούν να δρο­σι­στούν στην πι­σί­να. Γεύμα. Το από­γευ­μα το χο­ρευ­τι­κό κάνει την κύρια πρόβα του μαζί με τους μου­σι­κούς. Το βρα­δά­κι πα­ρα­κου­λού­θη­ση του φε­στι­βάλ μέχρι αργά. Δεί­πνο.

Τρίτη 9 Ιου­λί­ου 2013. Πρω­ι­νό και ανα­χώ­ρη­ση για εκ­δρο­μή. Επί­στρο­φη στην πόλη Βέ­λιν­γκρατ. Δεί­πνο και ξε­κού­ρα­ση.

Τε­τάρ­τη 10 Ιου­λί­ου 2013. Πρω­ι­νό. Ανα­χώ­ρη­ση για τα σύ­νο­ρα. Επι­στρο­φή για την Θεσ­σα­λο­νί­κη, Με­σαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.