Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Μάχη δευτέρου γύρου με διαρκή άνοδο Σαραμάντου - ΓΚΑΛΟΠ -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μάχη δευτέρου γύρου, με το Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Σαραμάντο να κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία «To The Point»  το Σεπτέμβριο, σε δείγμα 1.002 ατόμων από τη Μυγδονία, την Καλλιθέα και το Ωραιόκαστρο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, ο κ. Σαραμάντος φαίνεται να εισέρχεται στο β΄ γύρο μαζί με τον απερχόμενο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Νίκο Μπάτο, μειώνοντας διαρκώς τη διαφορά απέναντί του στην πρόθεση ψήφου.
«Η δημοσκόπηση δείχνει αυτό που αποτελεί κοινή πεποίθηση στο νέο Δήμο Ωραιοκάστρου: ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι συνδημότες μας εμπιστεύονται την παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα» για να οδηγήσει τον τόπο μας στην πορεία του προς το μέλλον», υπογραμμίζει σχετικά ο κ. Σαραμάντος.






1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Νίκου Μπάτου αυτή τη στιγμή είναι ο Σαραμάντος. Αυτόν φοβάται και αυτόν πολεμάει από τον Ιούνιο. Έκανε πολλές προσπάθειες να δείξει ότι ο Σαραμάντος δεν θα κατεβεί σε αυτές τις εκλογές, ότι ο Σαραμάντος είναι μαζί του, ότι ο Σαραμάντος χάνει έδαφος, ότι ο Σαραμάντος δεν είναι φερέγγυος. Ευτυχώς τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και ο κόσμος δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται πια σε ότι προσπαθεί να λανσάρει πολιτικά η Δημοτική Αρχή Ωραιοκάστρου για να περάσει τη γραμμή της. Ο κόσμος δέχνει ότι θέλει την αλλαγή της δημοτικής αρχής, θέλει να δώσει μια ευκαιρία σε νέα άτομα.... Ας προσέχαν οι παλιοί, και ας ήταν πιο δημιουργικοί για να τους προτιμήσει ο κόσμος, αυτός ψηφίζει και αυτός θα πει την τελευταία λέξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.