Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Δημήτρης Σαραμάντος: Δεσμεύομαι για το Ωραιόκαστρο






Μοιράζει αυτή την στιγμή ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος , ένα προσεγμένο – και πολύ προσεκτικό – έντυπο στους δρόμους του Ωραιοκάστρου. Δεσμεύεται για το αύριο του Ωραιοκάστρου. Δεσμεύεται και μας ενημερώνει για το αύριο του Ωραιοκάστρου. Δεσμεύεται και μας αφήνει να ονειρευτούμε το αύριο του Ωραιοκάστρου. Αν κρίνουμε από το Δήμο του – που ότι είπε τα έκανε πράξη -  τα μισά να κάνει  – και να μην μείνουν στα λόγια-  καλά θα είναι.  


2 σχόλια:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ.... ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΠΑΤΟ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ 2ΚΑΠΗ...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ? ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ Ο ΜΠΑΤΟΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν Σοφία,
    εσείς στο Ωραιόκαστρο είδατε και κάποια έργα! Για φαντάσου, τι πρέπει να πούμε εμείς, εδώ στην Καλλιθέα. Ψέμα στο ψέμα. Να αρχίσω πού; Ο δρόμος στο Μονόλοφο έμεινε μισός, ιντερνετ στο Μονόλοφο δεν έχουμε καθόλου, που θα το έβαζε δωρεάν, όπως θέλει να βάλει και σε εσάς. Για το νερό που πληρώνετε, θα σας το δώσει κι αυτό δωρεάν, παίρνοντάς το από τη γεώτρηση της Φιλαδέλφειας, η οποία είναι στα 17 μέτρα βάθος, και δεν κάνει ούτε να πλένεις τα πόδια σου. Και για να σας μειώσει τα έξοδα στην ευαθ, μάλλον θα σας βάλει και βόθρους. 8 χρόνια φτιάχνει μια γέφυρα στο ποτάμι που πλυμμήρισε πέρυσι 4 φορές, και μόλις πριν μια εβδομάδα έκοψε τα δέντρα και την ξεκίνησε. Πάρε ένα παλιό βιβλίο του Σαραμάντου, και σύγκρινε τι έκανε. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. Μακάρι να έκανε τα μισά από ότι έκανε ο Μπάτος. Μια αποχέτευση να είχαμε, δε σου λέω για το αέριο.. και σε καλώ επίσημα να έρθεις να δεις τα χάλια μας. Εδώ πάντως σε εμάς όταν πας κόντρα στους παραμυθάδες, έρχονται οι "μπράβοι" του Σαραμάντου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.