Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010


  • Δημήτρης Σαραμάντος: «Αποδείξαμε ότι θα είμαστε μια Δημοτική Αρχή που κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της»...
  •  Ο συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ - ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» καλεί σε ανοικτή εκδήλωση - συγκέντρωση σήμερα Κυριακή 31.10.2010...       
  •  Η Νεοχωρούδα ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ με την Χριστίνα Αλίρη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημήτρης Σαραμάντος: «Αποδείξαμε ότι θα είμαστε μια Δημοτική Αρχή
που κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της»
«Εδώ, στην Καλλιθέα, γνωριζόμαστε χρόνια. Ξέρετε όλοι ότι θ’ αποτελέσουμε μια διοίκηση του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου χωρίς αλαζονικά και «αυτοκρατορικά»  σύνδρομα,  κατεστημένες νοοτροπίες και πρακτικές που διαιρούν.  Θα είμαστε οι δικοί σας άνθρωποι στο Δήμο, με ανοιχτές τις πόρτες του Δημαρχείου για όλους, με διάθεση συνεργασίας, συναντίληψης και κοινών αγώνων για το καλό του τόπου μας».
Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, εγκαινιάζοντας χθες Παρασκευή 29 Οκτωβρίου το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα» στην εκλογική περιφέρεια Καλλιθέας, στον Πεντάλοφο. 
«Στα οκτώ χρόνια που βρεθήκαμε στο τιμόνι του Δήμου», συνέχισε ο κ. Σαραμάντος, «καταφέραμε να αλλάξουμε την Καλλιθέα, με μεγάλες παρεμβάσεις όπως το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και το αποχετευτικό δίκτυο, με ένα σπουδαίο έργο στο χώρο  της σχολικής στέγης, με αξιοζήλευτα αποτελέσματα  στους τομείς του περιβάλλοντος και του πρασίνου, της οδοποιίας, των αναπλάσεων σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, με πρωτόγνωρους  θεσμούς και υποδομές στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού.
Είμαστε οι άνθρωποι που έκαναν την Καλλιθέα ένα Δήμο πεντακάθαρο, ασφαλή, οικονομικά αυτάρκη, που διοικείται με διαφάνεια και με τους κανόνες της χρηστής διοίκησης. Ένα Δήμο πρότυπο. Αυτό ακριβώς  δεσμευόμαστε να πετύχουμε και στο νέο Δήμο Ωραιοκάστρου», συμπλήρωσε.
Ο κ. Σαραμάντος τόνισε ότι  άλλοι διεκδικητές της Δημαρχίας ή τοπικοί παράγοντες, μπροστά στον πανικό τους για την καθημερινά αυξανόμενη δυναμική του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα», επιχειρούν να παρουσιάσουν διαστρεβλωμένη εικόνα για τη σημερινή κατάσταση οικισμών του Δήμου Καλλιθέας.
«Όποιος αμφισβητεί το τεράστιο και ορατό από όλους  έργο που επιτελέστηκε στην Καλλιθέα ας περπατήσει στον Πεντάλοφο, τη Νεοχωρούδα, τη Ν. Φιλαδέλφεια, το Πετρωτό, το Μεσαίο, το Μονόλοφο. Ας συζητήσει με τους ίδιους τους κατοίκους κάθε γειτονιάς  κι ας αφουγκραστεί την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τη δημοτική μας Αρχή», υπογράμμισε ο κ. Σαραμάντος. Και κατέληξε:
«Όλα αυτά τα χρόνια οι συνεργάτες μου κι εγώ μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια γιατί έχουμε αποδείξει ότι τιμούμε την εντολή σας και κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήσαμε υπόσχομαι να αποτελέσει τον οδηγό της δράσης μου και στον καινούργιο μεγάλο Δήμο Ωραιοκάστρου». 

------------------------------------------------------------------






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30.10.2010

Η Νεοχωρούδα ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ με την Χριστίνα Αλίρη

Μήνυμα ελπίδας και αλλαγής μετέφερε χθες βράδυ η υποψήφια δήμαρχος του νέου δήμου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Χριστίνα Αλίρη στους κατοίκους της Νεοχωρούδας, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής της για τον νέο καλλικράτειο δήμο Ωραιοκάστρου.

«Το σύνθημά μας «γυρίζουμε σελίδα», δεν είναι ένα πυροτέχνημα, είναι στάση, θέση και πίστη», τόνισε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», στην ομιλία της στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Νεοχωρούδας. Και συνέχισε: «Η μάχη που δίνουμε σε αυτές τις εκλογές είναι σπουδαία, καθώς σε αυτές θα κριθεί το αύριο του νέου δήμου μας, μία μάχη για το δίκαιο και το σωστό, με «όπλα» τις ιδέες, τους ανθρώπους και το πρόγραμμά μας».

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», η κ. Αλίρη τόνισε, ότι είναι το μόνο που απαντά στις πραγματικές ανάγκες του τόπου, με προτάσεις συγκροτημένες για την επίλυση των προβλημάτων, που χρονίζουν. Προβλήματα καυτά, καθημερινά, στα οποία επί οκτώ χρόνια οι συνυποψήφιοι δήμαρχοι δεν έδωσαν λύσεις, παρ’ όλο που είχαν και χρόνο και χρήμα.

Η κα Αλίρη αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον νυν δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Σαραμάντο, και την τελευταία έκδοση του δήμου Καλλιθέας, η οποία βρίθει από ψευδή στοιχεία, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να ωραιοποιηθεί η εικόνα του δημάρχου, ο οποίος ήδη έχει καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 15 μηνών, για κακοδιοίκηση.

«Στάθηκαν ανάξιοι διαχειριστές και απέτυχαν παταγωδώς, κληροδοτώντας υπέρογκα χρέη», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Αλίρη, αναφερόμενη στους απερχόμενους δημάρχους του Ωραιοκάστρου, της Μυγδονίας και της Καλλιθέας, ενώ κάλεσε όλους να μην εφησυχάζουν, ξεπερνώντας  τον παλαιοκομματισμό, τον παραγοντισμό και τις πελατειακές σχέσεις. «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε το πρόσωπο του νέου δήμου και θα το πράξουμε μαζί. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα μας δικαιώσει», κατέληξε η κ. Αλίρη, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους δημότες.




---------------------------------------------------------------




Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος και υποψήφιος Δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου έχει την τιμή να προσκαλέσει όλους τους κατοίκους του Δρυμού, στην ανοικτή εκδήλωση - συγκέντρωση του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ - ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» που θα πραγματοποιηθεί στη κεντρική πλατεία Δρυμού, τη Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ώρα 7 μ.μ.
Η συμμετοχή σας αποτελεί τιμή για όλα τα στελέχη του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ - ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» και προσωπικά για τον Δήμαρχο Νικόλαο Μπάτο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.