Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το Ωραιόκαστρο Τώρα σε ...ΤΙΤΛΟΥΣ!






  •  ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΤΟΥ .
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ  ΜΠΑΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ .





 -------------------------------------------


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΤΟΥ .



ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΤΟΣ ?

ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΥ ?


ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟ , ΓΙΑΤΙ:

·        πρέπει να είμαστε περήφανοι που ένας Δήμαρχος τόλμησε να αναλάβει την ευθύνη και καταδικάστηκε προς όφελος των υπαλλήλων του, σε αντίθεση με άλλους που τους βρίζουν με αισχρούς χαρακτηρισμούς.
·        είμαστε κάτοικοι του δήμου Καλλιθέας και πίνουμε άφοβα εμείς και τα παιδιά μας νεράκι από τις βρύσες μας.
·        τολμάει να χαρακτηρίζει το νηπιαγωγείο Νεοχωρούδας «κλειστό κολυμβητήριο» τη στιγμή που το Κονταξοπούλειο γίνεται «τεχνητή λίμνη»?
·        οι μικροί μαθητές των περιοχών Πετρωτού, Μεσαίου και Μονολόφου είναι λίγοι σε κάθε χωριό ώστε να αποτελέσουν τρία ξεχωριστά σχολεία αφού για να συσταθεί σχολείο πρέπει να υπάρχει το απαιτούμενο μαθητικό δυναμικό και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει ο 16ετους θητείας Δήμαρχος Ωραιοκάστρου αν είχε ποτέ σχέση με τα θέματα παιδείας του Δήμου του .
·        έχει ελλιπή ενημέρωση ή ψεύδεται όσον αφορά τους μαθητές γυμνασίου της πρώην κοινότητας Μεσαίου , γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας μαθητής στη Ν. Σάντα Κιλκίς.
·        ας λύσει ο κύριος Μπάτος τα ουσιαστικά προβλήματα που μαστίζουν το Ωραιόκαστρο …………και το ίντερνετ θα έρθει και στο Μονόλοφο (γιατί είναι ο μόνος που το στερείται).
·        μία το πολύ δυο φορές το χρόνο μπορεί να κλείνει η γέφυρα του Γαλλικού αλλά η επικίνδυνη διέλευση από τους δρόμους του Ωραιοκάστρου ελλείψει κόμβων είναι καθημερινή..
·        επίσης να πληροφορήσουμε τον κύριο Μπάτο ότι οι «ντουντούκες» ηχούν στο Δήμο Καλλιθέας καθημερινά και όχι κάθε 15 του μήνα και «συμβάλλουν στη σύσφιξη των σχέσεων των κατοίκων».
·        ας μη μιλάει ο κύριος Μπάτος για υποβάθμιση περιβάλλοντος τη στιγμή που σε μια 16ετια μετέτρεψε το Ωραιόκαστρο από ένα πανέμορφο δάσος σε μεζονετοχώρι, καταπατώντας κοινοτικές και δασικές εκτάσεις. Άλλωστε όλοι οι κτηνοτρόφοι του Δήμου γνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος Καλλιθέας είναι ο πρώτος που ανέλαβε πρωτοβουλία και βρέθηκε πρόγραμμα και επενδυτές ώστε να γίνει αποτεφρωτήρας και διαχείριση κοπριάς, πράγμα που δεν υπάρχει πουθενά σε όλη την Ελλάδα.
·        η έλλειψη ονοματοδοσίας και αρίθμησης  των οδών δεν έχει υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών της Καλλιθέας  όσο  έχει θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων Ωραιοκάστρου η χρήση σωλήνων από τον αμίαντο του 1960 στο δίκτυο ύδρευσης. του δήμου Ωραιοκάστρου.


….ας σοβαρευτούμε επιτέλους κ. Μπάτο!!!!


Αγανακτισμένοι κάτοικοι Καλλιθέας

oraiokastroNEA:  Το φυλλάδιο είναι ανώνυμο, εκφράζουν όποιους το συνέταξαν, εμείς οφείλουμε αφού μας το έστειλαν να το ανεβάσουμε στο blog και να σας το παρουσιάσουμε. Στην μόνη περίπτωση που δεν θα το ανεβάζαμε θα ήταν αν έβριζαν, τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει, ίσως από φόβο ή για δικούς τους λόγους δεν αναφέρουν το όνομά τους ...τα συμπεράσματα δικά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.