Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πόρτα – πόρτα σε όλο το νέο Δήμο Ωραιοκάστρου…






…όλοι οι υποψήφιοι το ρίξανε στο τρέξιμο .τρέχουν και δεν φτάνουν. Τους είδαμε να «αλωνίζουν» το Ωραιόκαστρο, πόρτα – πόρτα. Αυτό μας άρεσε και περιμένουμε να τους δούμε να τρέχουν με αυτόν τον ρυθμό και μετά τις εκλογές. Μπορούμε να πούμε αυτό που είδαμε το Σαββατοκύριακο ήταν  ότι συναντήσαμε τον Μπάτο και την Αλίρη στον κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου και τον Σαραμάντο στις γειτονιές του παλαιοκάστρου, Γαλήνης και Αμφιθέας.  Σίγουρα και ο Γαβότσης και Θεμελής θα ήταν και αυτοί κάπου.  Ξανά λέμε ότι αυτό μας άρεσε. Αυτό που μας άρεσε πιο πολύ ήταν που ο Σαρανάντος μοίραζε το υπέροχο και πολύ ωραίο χάρτη του νέου Δήμου μας δεν μας άρεσε το έντυπο του προγράμματος σας, καλά αυτά που γράφετε, αλλά συνηθισμένο το όλο πακέτο, μετά τον χάρτη περιμέναμε κάτι καλύτερο).
Αυτό το φαγοπότι που κάνουν καθημερινά οι υποψήφιοι, δεν μας αρέσει καθόλου. Δεν είμαστε πεινάλες, δεν είμαστε νηστικοί και σίγουρα με το να μας κεράσετε κρασάκια 3ης κατηγορίας ή μεζεδάκια από κέτερινγκ, δεν μας πείθετε ούτε μας ρίχνετε για να σας ψηφίσουμε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τα σταματήσετε και να μαζέψετε κανένα ευρουλάκι για μετά τις εκλογές, θα σας χιαστούν.
Επίσης ρε παιδιά, ξέρουμε ότι έχετε άγχος και τρέχετε να προλάβετε ( μιλάμε για τους  υποψήφιους δημοτικούς  συμβούλους), αλλά αυτό το 3 και 2 να περνάτε από τα καφέ και να μας γεμίζετε με χαρτί , χαρτάκι …έλεος!
Κατά τα άλλα είσαστε και οικολόγοι…η οικολογία το ξέρει;
Παρ όλα αυτά ευχόμαστε καλή επιτυχία…σε όλους παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.