Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Πότε θα γίνει η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου...


Κλείδωσε μόλις πριν από λίγο!...
Θα γίνει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου ώρα 7:00 μμ στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Δυστυχώς -  για κάποιους που ενημέρωναν με άσφαιρα - εμείς βγήκαμε αληθινοί. Γιατί εμείς, ότι ανεβάζουμε στον oraiokastroNEA, δεν είναι λόγια του καφενείου, ούτε  να ‘χαμε να λέγαμε, είναι από έγκυρη πληροφόρηση και μετά από διασταύρωση. Το ίδιο θα γίνει και με τους νέους Αντιδημάρχους, μόνο από εμάς θα μάθετε ποιοι θα είναι, την κατάλληλη στιγμή και ώρα και όχι όλα τα άλλα που διαβάζατε και ακούτε...ακούστε μας!
Και μια είδηση: Σήμερα ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας τίμησε τους δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης... μας στεναχώρησε πολύ που απουσίαζε και ο κ. Ν. Μπάτος.

Ενώ κάλεσε ο Σεβασμιότατος όλους τους απερχόμενους Δημάρχους και προέδρους για να τους βραβεύσει, δυστυχώς, ο δικός  μας – πρώην Δήμαρχος-  δεν παραβρέθηκε για να παραλάβει το δώρο από τον πνευματικό μας πατέρα. Δεν μας ενδιαφέρει αν  πήγαν ή δεν πήγαν άλλοι πρώην, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι για τον δικό μας, γιατί  περιμέναμε  κάτι διαφορετικό, γιατί οι μεγάλοι είναι στα δύσκολα και στα δύσκολα φαίνεται ο καπετάνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.