Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά...η άλλη μισή είναι δουλειά, προγραμματισμός και συνέπια λόγων αυτών που λέγατε προεκλογικά!...


 ...Δήμαρχε Δημήτρη Σαραμάντο και εσύ Αντιδήμαρχε Καθαριότητας Θόδωρε Ματσουκατίδη, σας έχουμε ένα μπιλιετάκι – με το συμπάθιο- σήμερα. Ο φακός του oraiokastroNEA και  ο δαιμόνιος συνεργάτης μας της Καλλιθέας αποθανάτισε πράγματα και θάματα από την περιοχή του παλιού Ωραιοκάστρου.
 Η αλήθεια είναι ότι το ένα από τα δύο το καμαρώσαμε στο μπλοκ  μας και προεκλογικά και από την μεριά του τότε Δημάρχου  ούτε κουβέντα και καμία κίνηση.
Τώρα καταλάβαμε γιατί πλημυρίζουν τα ρέματα, γιατί κάποιοι τα μπαζώνουν και μάλιστα  με τις βρωμιές τους!
Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε σήμερα δύο πράξεις βρώμικων και ασυνείδητων συμπολιτών μας, που πετάνε τις βρωμιές τους έξω από το σπίτι τους, αντί να τα «φάνε». Αλλά, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, όπως κάναμε κι εμείς την περασμένη εβδομάδα, να πάρουν τηλέφωνο στο Δήμο και να περάσει από το σπίτι τους το ειδικό όχημα του Δήμου που μαζεύει τα μπάζα. Αντιθέτως αυτοί προτιμάνε να μας βρωμάνε την ζωή, το  πράσινο, την ελπίδα αυτού του τόπου. Αντιδήμαρχε κάνε κάτι, περιμένουμε να δώσεις λύση, όπως έδωσες με την κίνηση  που έκανες, καθαρίζοντας περιοχές του παλαιόκαστρου, που είχαν να δούνε καθαριστές του Δήμου με σκούπα, από την εποχή της ανακάλυψης της ...σκούπας! Ελπίζουμε ότι δεν θα σταματήσει η καλή αυτή κίνηση – το αυτονόητο δηλαδή - εδώ. Πληροφορούμαστε ότι θα συνεχιστεί και ότι δικαίωμα στην καθαριότητα δεν έχει μόνο το κέντρο αλλά και η περιφέρεια. 


Θαυμάστε μεγαλεία!!!... 













Δεν περιμένουμε θαύματα από εσάς, περιμένουμε τα αυτονόητα, τα λίγα, τα απλά, τα καθημερινά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.