Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ειρήνη Τσιταμπάνη- Κέπετζη ξεκίνησε την εβδομάδα της με επισκέψεις στα σχολεία του Δήμου μας...



...Πρώτη στη σειρά ήταν η Μυγδονία και επισκέφθηκε ,μετά από επικοινωνία της με τους οικείους διευθυντές ,το Δημοτικό Σχολείο Λητής ,το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Λητής ,το Γυμνάσιο Δρυμού και το παράρτημά του που στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κτίριο, το Λύκειο Δρυμού και το Δημοτικό Σχολείο Μελισσοχωρίου.
Στην πρώτη της επίσκεψη  η κα αντιδήμαρχος ζήτησε μια λεπτομερή καταγραφή της σημερινής κατάστασης κάθε σχολικής μονάδας ,το ανθρώπινο δυναμικό, τις δραστηριότητες καθώς και τον προγραμματισμό της.
Συνεχίζοντας το …οδοιπορικό της στα 17 νηπιαγωγεία, τα 14 δημοτικά σχολεία, τα 5 γυμνάσια και τα 4 λύκεια του νέου διευρυμένου δήμου, θα ολοκληρώσει ,όπως μας εξήγησε, την εικόνα της εκπαίδευσης και της σχολικής στέγης ώστε στη συνέχεια να προωθήσει ,σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του δήμου και τους αρμόδιους φορείς, την υλοποίηση του προγράμματος σχολικής στέγης της νέας δημοτικής αρχής με την αξιοποίηση δημοτικών οικοπέδων  καθώς και τη δημιουργία ενός ΕΠΑΛ Επαγγελματικού Λυκείου στο Δήμο μας.

 
OraiokastroNEA. Έτσι σας θέλουμε παιδιά, ούτε ένα λεπτό να μην πάει χαμένο. Ειρήνη, είσαι γνωστή για τους αγώνες σου, από εσένα περιμένουμε πολλά, τις προτάσεις και τις ιδέες που είχες καταθέσει, αν τις υλοποιήσεις. Εμείς θα είμαστε εδώ και για να αναδεικνύουμε το έργο σου – σας -  αλλά και να σας προτείνουμε  - πάντα ακούγοντας τους συμπολίτες μας – και να σας επισημάνουμε τα κακός – ευχόμαστε  να μην βρεθούμε σ’ αυτήν την θέση – κείμενα. Αυτός είναι ο ρόλος της δημοσιογραφίας και αυτό θα πράξουμε, ασχέτως φιλίας και συμπάθειας...καλή συνέχεια και καλό αποτέλεσμα, Ειρήνη Τσιταμπάνη- Κέπετζη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.