Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η καλημέρα είναι του Θεού...


...όχι υποκριτική αλλά αληθινή.
Όχι ψεύτικη, αλλά μέσα από την καρδιά μας.
Όχι μέσα από τα δόντια, αλλά μέσα από τα μάτια και την ψυχή.
Το ξαναλέμε και το ξανά γράφουμε, εμείς δεν κάνουμε πολιτική -  αν και μπορούμε να κάνουμε καλύτερη από εσάς -  εμείς παρουσιάζουμε τα γεγονότα  και τα θέματα με καθαρά δημοσιογραφικό μάτι. Όποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε, όποιος όχι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτόν.
 Όποιος θέλει να παρουσιάσει την άποψη του είμαστε ανοιχτεί και τον περιμένουμε, περιμένουμε το δελτίο τύπου, περιμένουμε το τηλεφώνημα του, περιμένουμε να μας πει το σχόλιο και το παράπονο του για το Ωραιόκαστρο και την δημοτική αρχή, αλλά και για την αντιπολίτευση. Μόνο τότε θα προσφέρουμε έργο σ’ αυτόν τον τόπο, μόνο τότε θα βοηθήσουμε να γίνουν  πράγματα καλά. Με την άρνηση  προσφορά δεν γίνεται. Όποιος θέλει να παίξει ας παίξει, εμείς δεν θα παίξουμε σ’ αυτό το παιχνίδι.
Όμως μη μας κατηγοράτε ότι δεν σας παρουσιάζουμε και γράφουμε μόνο για τον  Δήμαρχο Δημήτρη Σαραμάντο, γιατί αυτό αδικεί εμάς αλλά και εσάς. Την στιγμή που 2 φορές μας επιτεθήκατε προσωπικά  μπροστά σε πολίτες - και λέγοντας ότι με μας δεν θέλετε καμία σχέση – δημοσιογραφική  φανταζόμαστε -  πως γυρνάτε και λέτε τώρα ότι δεν γράφουμε για εσάς, αφού...εσείς το ζητήσατε;
Πως λέτε ότι δεν γράφουμε για εσάς όταν στέλνετε σε όλους δελτία τύπου και όχι σε εμάς;
Καλά κάνετε αν έτσι νιώθετε καλά, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Και από την διοίκηση του δήμου, ορισμένοι  δεν μας στέλνουν ενέργειες τους και στέλνουν αλλού και αυτοί καλά κάνουν, αλλά να μη λένε ότι παρουσιάζουμε κάποιους άλλους πολύ, ενώ εσάς  καθόλου.
Ότι μας εκφράζει θα το υπερασπιστούμε, σε ότι συμφωνούμε θα αγωνιστούμε για αυτό. Ότι δεν μας αρέσει θα γράψουμε και θα το παρουσιάσουμε για να διορθωθεί. Είπαμε και θα το κάνουμε πράξη, θα αφήσουμε λίγο καιρό να δούμε πως θα περπατήσει η νέα Δημοτική Αρχή και μετά θα «χτυπήσουμε» κι εμείς, ως τότε θα παρουσιάζουμε – και το έχουμε κάνει τα καλά, βλέπε κατάργηση κινητών, κατάργηση υπηρεσιακών αυτοκινήτων. Ότι λάθος δούμε θα το γράψουμε κι αν δεν το δούμε εμείς να μας το επισημάνετε για να το παρουσιάσουμε, βλέπετε έγγραφο του πρώην Δημάρχου Μυγδονίας  Στέλιου Γαβότση για «Χορήγηση άδειας για τη συλλογή και μεταφορά μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων στην εταιρεία ΣΙΔΜΕΤΑΛ ΑΒΕΕ» Παρασκευή 31/12/2010. Κρίναμε ότι έπρεπε να το παρουσιάσουμε και το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη και ευχαριστούμε τον κ. Γαβότση για την αποστολή του Δελτίου Τύπου, περιμένουμε κι αλλά...
Όποιος στέλνει θέματα, εμείς θα τα παρουσιάσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε, τελεία και παύλα. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι κανενός και για κανέναν, να τον παρουσιάζουμε. Επίσης όποιος ασχολείται με τα κινά, θα έπρεπε να ξέρει ότι σχολιάζεται - και να μην θυμώνει γιατί δεν θίγεται η προσωπική του τιμή και αξία- πολίτικά όμως κρίνεται δεν φταίμε εμείς, αλλά εσείς που ασχολείστε με τα κινά.

Με εκτίμηση και σεβασμό
oraiokastroNEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.