Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΙΡΗ Οι υπάλληλοι του Δήμου Ωραιοκάστρου (αυτούς που απειλούσε ο Ειδικός Σύμβουλος του Σαραμάντου) δουλεύουν μέσα στη βροχή για να σταματήσουν τη διαρροή, στη συμβολή Ρήγα Φεραίου και Μαρτίου.

oraiokastroNEA. Αγαπητή Χριστίνα, πολύ μας στεναχωρείς...
1ον  υπηρεσία ύδρευσης δεν έχει ο Δήμος Ωραιοκάστρου.
2ον υπαλλήλους για την ύδρευση δεν έχει ο Δήμος Ωραιοκάστρου
3ον οι υπάλληλοι που διόρθωναν την βλάβη ήταν της Ε.Υ.Α.Θ.
4ον το Ωραιόκαστρο υδροδοτείται από την Ε.Υ.Α.Θ.

Κάποιοι, που δεν ξέρουμε, σε ενημέρωσαν λάθος, ποιος ήταν ο σκοπός τους και γιατί ,καλό είναι να το ψάξεις, γιατί σε κατευθύνουν σε λάθος δρόμο...

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ...
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ...
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΔΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Υ.Α.Θ.!!!!.. ΑΠΛΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Υ.Α.Θ.(ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ)ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΔΗ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΥΔΡΟΔΟΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!!
    ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    Υ.Γ.ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ???ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ???ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΓΝΗΣΙΟ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.