Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δικαιώθηκε ο Χρήστος Συμεωνίδης. Γύρισε η ΛΑΣΠΗ πίσω!...


...και τώρα τι έχετε να πείτε, όλοι εσείς που προεκλογικά λοιδορούσατε και ειρωνευόσασταν αλλά και κατηγορούσατε τον Χρήστο Συμεωνίδη για να χτυπήσετε φυσικά τον Δημήτρη Σαραμάντο;
Τι έχετε να πείτε κοιτάζοντας στον καθρέφτη σας για όλα αυτά;
Υπάρχει λίγο φιλότιμο για να ζητήσετε συγνώμη:
Υπάρχει λίγη τσίπα επάνω σας για να πείτε «κάναμε λάθος, κατηγορήσαμε άδικα ή καλύτερα επίτηδες» ένα άνθρωπο;
Όταν γράψαμε από αυτό το μπλοκ για τον Χρήστο Συμεωνίδη, ότι είναι «Άνθρωπος για φίλημα», κάποιος χωρίς όνομα – για αυτό δεν τον πήραμε στα σοβαρά, αλλά και δεν ξέραμε μέχρι τότε τι συμβαίνει – μας έστειλε ένα μήνυμα που τον κατηγορούσε. Σήμερα θα ζητήσει συγνώμη, που κατηγόρησε άδικα ένα άνθρωπο;
Πάντως ο Χρήστος Τερζής – όχι ο δάσκαλος, αυτός που κατέβηκε στις εκλογές με τον συνδυασμό «Πολιτεία με όραμα», ζήτησε συγνώμη για ότι τον είχε κατηγορήσει.
Ένας – ένας ως  φαίνεται μπαίνουν στην θέση τους και αποκαλύπτονται. Μετά από πολλά χρόνια έφτασαν τις  προάλλες στο δικαστήριο και του ζήτησε ο κύριος Τερζής να συμβιβαστούν  όπως και έγινε. Μάλιστα ο κύριος Τερζής υπέγραψε ένα κείμενο   και σας το παρουσιάζουμε .
Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, όταν ρωτήθηκε για τον συμβιβασμό και την αποδοχή του κυρίου Τερζή  δηλαδή ότι ...» ...είναι ψέματα και δεν είχα σκοπό να βλάψω την τιμή και την υπόληψη του Χρήστου Συμεωνίδη» μας δήλωσε... «Χαίρομαι που ένα στέλεχος μας δικαιώνεται και τινάζει από πάνω του την  λάσπη που τόσα χρόνια άδικα κουβαλούσε. Προκαλώ αυτόν που έγραψε στον μπλοκ σας ότι έδωσα εγώ χρήματα στον Χρήστο Συμεωνίδη να βγει επώνυμα και να δώσει τα στοιχεία που έχει αν έχει, για να δούμε και εδώ  ποιός λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Δυστυχώς όμως για μία ακόμα φορά οι λασπολόγοι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ή ψάχνουν να βρουν τα χαρτιά τους...».

oraiokastroNEA. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.