Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Σαραμάντο πότε θα πας να κοιμηθείς να μας αφήσεις και εμάς να κοιμηθούμε;...


...καλά μιλάμε θα μας τρελάνει ο άνθρωπος. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο, που ξεκινάει την ημέρα του στο Δημαρχείο από πολύ νωρίς  και την κλείνει αργά το βράδυ. Το «χειρότερο» δεν είναι που ξεκινάει νωρίς το πρωί, αλλά που τελειώνει αργά το βράδυ και εξηγούμαστε.
Μετά τις 10- 11 το βράδυ αφού έχει τελειώσει από τις δουλειές της ημέρας, σειρά παίρνουν οι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου, δηλαδή, παραλαμβάνει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες  που είχε η γραμματέας του- άγια κοπέλα- από κατοίκους  που παίρνουν τηλέφωνο στο Δήμο και ζητάνε να συναντηθούν ή να μιλήσουν με τον Δήμαρχο ή να τον ενημερώσουν για κάποιο πρόβλημα της περιοχής τους.  
OraiokastroNEA. Δήμαρχε, εμάς μας αρέσει αυτή η κίνηση, αυτή η επικοινωνία με τους συμπολίτες σου, πολύ την  γουστάρουμε και το ίδιο φαίνεται και όλοι οι άλλοι. Αφού δεν σε « έβρισε» ακόμα κανένας όταν τους  ξυπνάς, πάει να πει ότι ο κόσμος το θέλει και θέλει αυτή την επαφή μαζί σου. Ελπίζουμε να το συνεχίσεις – αν και δεν βλέπουμε το αντίθετο – γιατί τον Δήμαρχο τον θέλουμε ανθρώπινο, δίπλα μας και όχι...ψηλομύτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.