Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Νερό κι αλάτι...

Οι υπάλληλοι που δούλευαν μέσα στη βροχή  ήταν υπάλληλοι της Ε.Υ.Α.Θ. και όχι υπάλληλοι του Δήμου Ωραιοκάστρου. Το θέμα όμως δεν είναι αν ήταν υπάλληλοι του Δήμου  ή της Ε.Υ.Α.Θ. το θέμα είναι να λύνονται γρήγορα τα προβλήματα και οι διακοπές του νερού. Υπήρχε ένας υπάλληλος του Δήμου – βάση της σύμβασης – όπου έδειχνε στους υπαλλήλους της Ε.Υ.Α.Θ. που είναι το πρόβλημα, γιατί δεν γνωρίζουν το δίκτυο οι  υπάλληλοι  της  Ε.Υ.Α.Θ. στην οδό Ρήγα Φεραίου και Μαρτίου

Εμείς θα παραθέσουμε προσωπική μας εμπειρία όπου μας τηλεφώνησαν τις 2 φορές  από τις 3 διακοπές νερού  που έγιναν τώρα τελευταία- με την νέα διοίκηση -  και έτυχε να είμαστε μαζί με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντο ( την μία μάλιστα όταν  χιόνιζε και έριχναν αλάτι στο δρόμο Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου ο Δήμαρχος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θόδωρο Ματσουκατίδη ), πήρε τηλέφωνο για να ενημερώσει τους αρμόδιους υπαλλήλους για την διακοπή νερού. Αυτό που μπορεί να κάνει πλέον ο Δήμαρχος και ο κάθε Δήμαρχος είναι να δείξει ενδιαφέρον να πιέσει όσο μπορεί για να λυθεί το πρόβλημα. Δυστυχώς η αρμοδιότητα επίλυσης των προβλημάτων όταν θα έχουμε διακοπή νερού είναι ευθύνη και υποχρέωση της Ε.Υ.Α.Θ. . 

OraiokastroNEA. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα  και με κανένα κυρίως με την φίλη Συντρόφισσα Χριστίνα Αλίρη. Ξέρουμε ότι και αυτή από την μεριά της αγωνίζεται και αγωνιά. Ότι γράψαμε και γράφουμε δεν γίνεται για να χτυπήσουμε κάποιον, δεν είναι αυτός ο σκοπός μας και ο στόχος μας. Γράφουμε την άποψη μας –όλοι εδώ στο oraiokastroNEA- χωρίς να θέλουμε να βλάψουμε κάποιον και χωρίς να θέλουμε να κάνουμε πολιτική. Δεν είμαστε πολιτικοί.  Ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι τα όρια της Δημοσιογραφία και ας μας επιτρέψουν κάποιοι μετά από 19 χρόνια στο χώρο να έχουμε μία μικρή άποψη σε ορισμένα πράγματα. Δεν κάνουμε ούτε το χόμπι μας ούτε την πλάκα μας. Σεβόμαστε τους αγώνες όλων και ένα παραπάνω των επικεφαλής των συνδυασμών και μάλιστα όποιος δεν θέλει να αναφερόμαστε στο πρόσωπο του δεν θα το κάνουμε- όπως με τον πρώην   Δήμαρχο Ωραιοκάστρου που δεν θέλει καμία σχέση με εμάς- και το σεβόμαστε .
Πριν από λίγες ημέρες μιλήσαμε τηλεφωνικά- και εδώ να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον  Γιατρό Στέλιο Γαβότση που βοήθησε πάρα πολύ στο πρόβλημα που είχε ο μικρός Κωστάκης – με τον κύριο Γαβότση και μας ρώτησε αν θα ανεβάζαμε μία επιστολή που ήθελε να στείλει. Η απάντηση  μας φυσικά ήταν ΝΑΙ. Μας ξανά ρώτησε αν θα το κάναμε αυτό γιατί θα ήταν εναντίων του Δημάρχου Ωραιοκάστρου και αν θα το κάναμε, η απάντηση μας πάλι ήταν ΝΑΙ, γιατί εμάς εδώ στο oraiokostroNEA , μας ενδιαφέρει η ενημέρωση και δεν είμαστε κανενός και φυσικά την ανεβάσαμε, αν θα ανατρέξετε σε παλαιότερες αναρτήσεις θα την δείτε ( 30.12.2010) .
Δεν μας πληρώνει κανένας.
Δεν πουληθήκαμε σε κανέναν.
Δεν μας αγόρασε κανένας.
Κάνουμε αυτό που πιστεύουμε, γράφουμε αυτό που νιώθουμε και αγωνιζόμαστε για το καλό του Ωραιοκάστρου» Τζάμπα και βερεσέ» αν και δεχτήκαμε 2 φορές επίθεση από τον πρώην με άσχημες και προσβλητικές κουβέντες.
Το κακό με το oraiokastroNEA  - για ορισμένους- είναι ότι δεν λογαριάζουμε ούτε την ίδια την «μάνα μας» και αυτό που πιστεύουμε, αυτό γράφουμε.
Αν τώρα κάνουμε λάθος καμιά φορά, ξέρουμε να ζητάμε και συγνώμη και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε...
Η φώτο είναι απο το otroxos.gr του Στάθη Κελεσίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.