Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στο Ωραιόκαστρο σήμερα υπάρχει το παρακράτος του Σαραμάντου, με το oraiokastroNEA και τον ΧΡΟΝΟ ( όπως γράψανε κάποιοι) και το "παρακράτος της Αντιπολίτευσης" (όλα τα άλλα μπλοκ και σάιτ)...τα συμπεράσματα δικά σας.




Συγνώμη που το oraiokastroNEA βλέπει κάτι καλό στην νέα διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Συγνώμη που στις 50 μέρες δεν τους στήσαμε στον τοίχο, την ώρα που τους απερχόμενους τους «ανεχτήκαμε» 16 χρόνια.
Συγνώμη που πάμε κόντρα σε όλους τους άλλους που στηρίζουν και υποστηρίζουν όλη την αντιπολίτευση, την ώρα που εμάς η αντιπολίτευση δεν στέλνει ούτε ένα γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτας και παρ’ όλα αυτά μας κατηγοράνε ότι ενημερώνουμε μονόπλευρα .

Συγνώμη που βοηθήσαμε αφιλοκερδώς μέσω του oraiokastroNEA για να ανεβεί στον αέρα το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν είχε την δυνατότητα το σαιτ του Δήμου.
Συγνώμη για ότι  κάνει ο Σαραμάντος και η διοίκηση του η «εγκληματική», η «άσχετη», η «απαράδεχτη», η «χωριάτικη», από τα «βομβαρδισμένα χωριά», η «ξένη» από το πουθενά και όλα τα άλλα γλυκόλογα  και στολίδια που της έχουνε στολίσει όλοι οι «προοδευτικοί» του παρελθόντος και του παρόντος. 
Συγνώμη για τον κακό μας τον καιρό.
Συγνώμη για το Δ.Ν.Τ.
Συγνώμη για όλα τα κακά που γίνονται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Συγνώμη για όλα τα κακά που γίνονται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, για όλα φταίει ο Σαραμάντος και το oraiokastroNEA.
Για όλους εμάς εδώ στο oraiokastroNEA  είναι τιμή μας που πιστέψαμε και πιστεύουμε σε έναν άνθρωπο που έχει σκέψη, όραμα και πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος και  όχι ...ψευτοπολιτικός.
Για αυτό θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε μέχρι να μας απογοητεύσει (αν μας απογοητεύσει), το καλό της υπόθεση αυτής είναι ότι το όνειρο για εμάς, συνεχίζεται...

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.