Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΝΤΟΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!...



 ....εμείς ποτέ δεν θα αφαιρέσουμε – και δεν θα αφαιρούσαμε -το δίκαιο από κανέναν. Με το κείμενο που παρουσιάσατε ξεγυμνωθήκατε και γίνατε «ξευτίλα» ( πολιτική τοπικά),σε όλους , εκτός από τους 2 -3 της παρέα σας. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν και νου και μνήμη, και μάτια  που τα λειτουργούν όπως πρέπει και όχι  μόνο ...να τα έχουν για να τα έχουν, χωρίς να τα βάζουν  σε λειτουργία.
Όποιος ξέρει να διαβάζει καταλαβαίνει το κείμενο. Το κακό πρέπει να γράφεται, αλλά ταυτόχρονα ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι και να επαινεί το καλό. Ο δημοσιογράφος δεν κάνει πολίτική, σας το έχουμε γράψει πολλές φορές από το oraiokastroNEA, αλλά εσείς επειδή είστε «άσχετοι», δεν λέτε να το καταλάβετε. Ο δημοσιογράφος πρέπει να παρουσιάζει τα θέματα και να τα σχολιάζει  -όσο γίνεται – αντικειμενικά, κάτι  που εσείς ούτε το ξέρετε, ούτε το μάθατε, ούτε δυστυχώς θα το πράξετε  - όπως δείχνουν τα πράγματα – ποτέ, γιατί δεν θέλετε.
Εμάς ποτέ δεν μας πήγε βόλτα το χθες του Ωραιοκάστρου, και μας τραβούσε από την μύτη.
Να χαίρεστε τους αγώνες σας, που μάλλον  για την προσωπική σας προβολή γινόταν.
Εμείς ποτέ δεν το παίξαμε αγωνιστές, ούτε αντιστασιακοί στο σύστημα.
Εμείς  τα καλά του χθες  γράφαμε πάντα, όπως και τα κακά του, από όλες τις πλευρές και τις απόψεις.
Εμείς το γράψαμε και θα το ξαναγράψουμε, έτσι θα λειτουργήσουμε και με την διοίκηση του Δημήτρη Σαραμάντου, θα κάνουμε υπομονή 1 χρόνο και μετά θα τους κρίνουμε, γιατί  τα 16 χρόνια του παρελθόντος είναι πολλά για να τους αδικήσουμε όπως εσείς,  χωρίς να τους δώσετε ούτε μία μέρα ...υπομονής.
 Σας παρουσιάζουμε το κείμενο του  «τροχού» για να βγάλετε  - όσοι δεν το διάβασαν  - τα δικάσας συμπεράσματα.


Oι αντιΜπατικοί αγώνες του Ιππότη - σκιτσογράφου Νικολαίδη.

Αναδημοσίευση από το "cosmosnews", 3-3-2011.

Να σας αποκαλύψουμε τι λέει ο βετεράνος δημοσιογράφος – σκιτσογράφος Νικολαίδης στον Λαμπρόπουλο και τον Πολάτογλου και τους πήραν τα γέλια (η φωτογραφία είναι από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο); Τους διηγείται ιστορίες από τους ανένδοτους αγώνες του ενάντια στη διοίκηση Μπάτου. Για να σας πείσουμε για του λόγου το αληθές (όχι βέβαια ότι χρειάζεται) θα παραθέσουμε ένα μαχητικά αντιΜπατικό κείμενό του από το περιοδικό που εξέδιδε (τεύχος 9/04/2009).

«Τελικά στο Δήμο δεν κοιμούνται.....Δουλεύουν!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο ρε παιδιά όλο και κάτι γίνεται στον Δήμο μας, δεν είναι και τόσο χάλια τα πράγματα όπως λένε μερικοί φίλοι μου. Τώρα θα μου πούνε ορισμένοι, όλα αυτά θα έπρεπε να γίνουν πριν πολλά χρόνια, δε λέω, έτσι είναι, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ και να φανταστείτε όλα αυτά μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Εδώ που τα λέμε ένα μπράβο στο Δήμαρχο του αξίζει, μέσα σε λίγο καιρό τελείωσε δύο και όχι μόνο ένα ΚΑΠΗ (Ωραιόκαστρο – Παλαιόκαστρο), αλλά το βασικότερο και αυτό που μας έδωσε χαρά  και μια αχτίδα πολιτιστικής ελπίδας (ερώτηση του «Τροχού» πόσα του έδινες τότε Δήμαρχε;) μπορώ να πω είναι ότι επιτέλους (γιατί μας το είχε υποσχεθεί από την πρώτη φορά που κατέβηκε Δήμαρχος αν θυμάμαι καλά), θα έχουμε αργά ή γρήγορα το δικό μας ανοικτό θέατρο με θέα τη Θεσσαλονίκη (αφού ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες υλοποίησης) στο παλιό λατομείο στο δρόμο για την Νεοχωρούδα. Μην ξεχνάμε όμως και τόσα άλλα πιο πολλά μας περιμένουν Δήμαρχε  για να βελτιωθούν τα πράγματα στην πόλη μας, όπως να υλοποιηθεί η μελέτη για το κυκλοφοριακό και όχι να μοιράζει κλήσεις η δημοτική αστυνομία, τι θα γίνει με το πολυδύναμο πολιτιστικό κέντρο στην Γαλήνη? Καλή επιτυχία σε ότι γίνεται για το καλό, την οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της πόλης μας.».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.