Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Σε επιφυλακή και ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου Ωραιοκάστρου για τον χιονιά...



...συνεχίζεται μέχρι και αυτήν την ώρα  ( 21.35) να λειτουργεί όλος ο μηχανισμός του Δήμου και άνθρωποι αλλά και μηχανήματα είναι έξω στους δρόμου. Με τα πρώτα χιόνια ενημερώθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι από τον Δήμαρχο να είναι έτοιμοι.



Στην πορεία της ημέρας και όσο η χιονόπτωση  προχωρούσε, βγήκαν οι αλατιέρες στους δρόμους και σταμάτησαν τα χειρότερα. Ο χιονιάς αυτή την ώρα έχει σταματήσει όμως όλο το βράδυ όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου  αλλά και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου... «θα είμαστε έξω μέχρι το πρωί για να αντιμετωπίσουμε τυχόν επιδείνωση του καιρού



Στον όλο συντονισμό  πήραν μέρος εκτός από τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου – Καθαριότητας Θόδωρος Ματσουκατίδης και ο Πρόεδρος του ( Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) Σάββας Αντωνιάδης , όπως  επίσης πολλοί δημότες εθελοντές που από μόνοι τους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους υπαλλήλους του Δήμου, για έναν και μόνο λόγο όπως μας είπαν...» για να μην ξαναδούμε αποκλεισμένους τους δρόμους του Δήμου  μας και για να μην ξαναγίνουμε θέμα αρνητικό στις τηλεοράσεις, όπως έγινε την τελευταία φορά που η απερχόμενη διοίκηση μας άφησε στο έλεος του χιονιά»


  Να ενημερώσουμε τους συμπολίτες  μας ότι στον αυχένα του βουνού στον οικισμό «Άγιος Δημήτριος» ανάμεσα Ωραιοκάστρο –  Μελισσοχώρι θέλει λίγη προσοχή. Έχουν ρίξει αλάτι και θα ξαναρίξουν  σε λίγη ώρα.


Προσοχή τις πρωινές ώρες στον πάγο!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.