Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ωραιόκαστρο, 16.5. 2011



            Σε συμπεριφορές που θυμίζουν «αφοσιωμένους» δικομανείς επιδίδεται ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου κ. Νικόλαος Μπάτος, προκειμένου να βρει επιχειρήματα για να πλήξει τη διοίκησή του Δήμου.
             Του λόγου το αληθές αποδεικνύει η καταιγιστική τακτική του, να υποβάλλει αιτήσεις χορήγησης κάθε είδους στοιχείων, υπαινισσόμενος αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση .
            Ο κ. Μπάτος από την 1 Ιανουαρίου του 2011 μέχρι σήμερα, υπέβαλε αιτήματα επί σαράντα δύο θεμάτων (42). Μεγάλο μέρος αυτών  απαντήθηκε εμπεριστατωμένα, όπως αποδεικνύεται από την εσωτερική αλληλογραφία με  Προϊσταμένους των δημοτικών υπηρεσιών,  που επισυνάπτεται.
            Πρόσφατα ο κ. Μπάτος, με έγγραφό του, απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης,  στο οποίο υποστήριζε ότι η Δημοτική Αρχή δεν του χορηγεί στοιχεία από σκοπιμότητα και δόλο, προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο.
            Η Διοίκησή μας, δεν έχει να κρύψει το παραμικρό. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστου, απέστειλε εσωτερικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, ζητώντας τους, παράλληλα με τα υπηρεσιακά καθήκοντά τους, να μεριμνήσουν για την ταχύτερη δυνατή παράδοση των υπολειπόμενων στοιχείων που ζητά ο κ. Μπάτος.
            Η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου  ζητά προκαταβολικά συγγνώμη από τους πολίτες για ενδεχόμενη καθυστέρηση, έστω και μικρή, στην εξυπηρέτησή τους, εξαιτίας της παράλληλης ενασχόλησης του προσωπικού με το έκτακτο αυτό καθήκον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.