Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ε.Π.Ω.Φ ... δραστηριότητες.


1) Με τη συμμετοχή πάνω από πενήντα μελών και φίλων, η Ε.Π.Ω.Φ προέβη στον καθαρισμό του δάσους της πόλης μας το Σάββατο 7/5/11. Αποτέλεσμα της επιχείρησης αυτής ήταν ένα τριαξονικό φορτηγό γεμάτο με σακκούλες σκουπιδιών και μπάζα. Η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αυτό ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων των συμμετασχόντων.
     Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλες κι όλους που συμμετείχαν στην προσπάθειά μας αυτή ευελπιστώντας την επόμενη φορά - γιατί θα το επαναλάβουμε - τα σκουπίδια να είναι πολύ λιγότερα, ως αποτέλεσμα ευαισθητοποίησης κι ενεργοποίησης της οικολογικής συνείδησης των επισκεπτών του δάσους.Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή για τη συνεργασία (μας διέθεσε νερά, γάντια μιάς χρήσης, ένα φορτωτή κι ένα φορτηγό). Τέλος να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Θόδωρο Ματσουκατίδη που παραβρέθηκε στην εκκίνηση της προσπάθειάς μας και τον επισης αντιδήμαρχο κ. Ανέστη Πολυχρονίδη που παραβρέθηκε στη λήξη της προσπάθειάς μας.
     Να σημειωθεί ότι η ΕΠΩΦ διένειμε σ όλους από ένα T-SHIRT κι 'ενα καπέλλο, προσφορά του μέλους της χορευτικής μας ομάδας κ. Θεοχάρη Περήφανου, τον οποίο θερμά ευχαριστούμε.
     Ολοι μαζί δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εξόρμησή μας.

2) Την Κυριακή 8/5/11, ημέρα αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας, η ΕΠΩΦ διοργάνωσε στο δημοτικό κτίριο Ι.Καποδίστριας ημερίδα για τη δωρεά οργάνων σώματος με τίτλο: <Αγαπώ το συνάνθρωπό μου. Προσφέρω>. Δυστυχώς για την  πόλη μας, το ακροατήριο ήταν ολιγάριθμο. Εισηγήτρια ήταν η κ. Εφη Καλλέργη, υπεύθυνη του περιφερειακού γραφείου Β.Ελλάδας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, η οποία με απλό και κατανοητό λόγο όξυνε το ενδιαφέρον του ακροατηρίου για το θεσμό της δωρεάς οργάνων σώματος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η συντριπτική πλειονότητα του ακροατηρίου να συμπληρώσει την αίτηση για δωρητής οργάνων.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι μετά τη λήξη της ημερίδας, συνεργείο από μέλη του Δ.Σ της ΕΠΩΦ προχώρησε σε άμεσο ξήλωμα των αφισσών που είχαμε αναρτήσει για τη σχετική εκδήλωση, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την ευαισθησία τπυ συλλόγου σε θέματα οικολογικής συνείδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.