Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ATHOS PALACE-PALLINI BEACH THEOPHANO IMPERIAL PALACE MACEDONIAN SUN-SIMANTRO BEACH





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Σμυρνιού, με θέμα «op-art: Από τον Γκαγκάριν στην Γκάγκα», στην αίθουσα Τέχνης «Παλλήνη» στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης «G-Hotels Culture Events» σε συνεργασία με την τέχνη του Επικοινωνείν.

Διάρκεια έκθεσης έως 2 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας  18.00-24.00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες στο τηλ. 6945045125

ΝΙΚΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ
«ΟΠΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ»
Ο εικαστικός με τη διεθνή δραστηριότητα, εντάσσει τη νέα του δουλειά στη σύγχρονη Op Art. Στην ιστορία αυτού του κινήματος της μοντέρνας τέχνης που κορυφώθηκε στη δεκαετία του 60, προστίθενται ολοένα νέες σελίδες, αφού ορισμένοι από τους θεμελιωτές του (Bridget Riley, Richard Anuszkiewicz), είναι ακόμη ακμαίοι και παραγωγικοί, όπως εξάλλου πολλοί ακόμα μεταγενέστεροι εκπρόσωποί του. Ο καλλιτέχνης εισάγει παραστατικές εικόνες στην Op Art, που κατά παράδοση αποτελεί μια αυστηρά αφαιρετική μορφή τέχνης, χρησιμοποιώντας αριστοτεχνικά την ψηφιακή τεχνολογία και δίνει μια τελείως διαφορετική διάσταση στις εικόνες που επιλέγει. Προτιμά πορτραίτα γνωστών προσωπικοτήτων- icons, αλλά και παραστάσεις ή αντικείμενα από την καθημερινή ζωή. Η δουλειά του, γεννημένη αρχικά με τη σύγχρονη τεχνολογία, μετουσιώνεται στη συνέχεια με παραδοσιακές ζωγραφικές μεθόδους, αποκτώντας μοναδικότητα, αμεσότητα και ανάλογη εικαστική ποιότητα.  Γνήσια δημιουργήματα της εποχής μας, με ταυτότητα που καθορίζεται από την ψηφιακή τους προέλευση, τα  έργα έχουν τον δικό τους πρωτότυπο χαρακτήρα και μία αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική υπόσταση.











ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκθέσεις ζωγραφικής στις αίθουσες Τέχνης των ξενοδοχείων Άθως και Παλλήνη στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Οι εκθέσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της διοργάνωσης «G-Hotels Culture Events», σε συνεργασία με την Τέχνη του Επικοινωνείν.

















Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από εγκαίνια εκθέσεων
01.  Οι εικαστικοί Χρυσάνθη Κανέλλου και Νίκος Σμυρνιός.
02.  Η ζωγράφος Χρυσάνθη Κανέλλου με τις Έφη Παπαγεωργίου και Φοίβη Φαϊτά.
03.  Καλλιόπη Παππού, Νίκος και Καρολίνα Σμυρνιού.
04.  Ο εικαστικός Νίκος Σμυρνιός με την Μαρία Παπαδοπούλου.
05.  Ο εικαστικός Νίκος Σμυρνιός με τις μαθήτριές του Ειρήνη και Εύα.
06.  Ο εικαστικός Νίκος Σμυρνιός με το ζεύγος Τάνια και Παναγιώτη Μεταλληνού.


G-Hotels-Kallithea-Halkidiki-63077 Hellas
Tel: 2374022100 - Fax: 2374023605
E-mail: welcome@ghotels.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.