Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Καλή χρονιά σε όλους! Ήρθε η νέα χρονιά και όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε να μας φέρει αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο! Στο κλίμα των ημερών, τα «Νέα της Περιφέρειας» φόρεσαν τα γιορτινά τους, φιλοξενώντας στην έκδοση που κυκλοφορεί ευχές από τοπικούς άρχοντες και παράγοντες της Κεντρικής Μακεδονίας...


ΤΑ ΝΕΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, καλή χρονιά,

...συμβουλές αγοράς, έθιμα και παραδόσεις από όλο τον κόσμο, καθώς και προτάσεις για χειμερινές εξορμήσεις.
           Άρωμα… Κρήτης αναδύουν οι σελίδες του πολιτισμού, με τον Νίκο Ζωιδάκη να μας αφιερώνει τις μαντινάδες του, μιλώντας στη Βέρα Πατζοπούλου για την καριέρα του, την παραδοσιακή μουσική και τη Θεσσαλονίκη.
Ειδικό αφιέρωμα στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου η πρόεδρος Μαριάννα Βιλδιρίδη αναφέρεται στο ρόλο του και τη σημασία διατήρησης της λαϊκής παράδοσης. 

Στο… σανίδι, οι «Απελπισμένοι» προσθέτουν τη δική τους χιουμοριστική πινελιά στην καθημερινότητά μας, με μία κωμική και αρκετά επίκαιρη παράσταση, ενώ το νεαρό ζευγάρι Τζένη και Φώτης ψήνουν ο ένας το «Ψάρι στα Χείλη» του άλλου, σε ένα έργο του Βασίλη Τσικάρα, που προκαλεί γέλιο, αλλά και προβληματισμό.
          Επίσης, ο Ευτύχης Μπλέτσας βάζει κόκκινο χρώμα στο τραπέζι των εορτών, ενώ η Ίνα Λαζοπούλου δίνει συμβουλές για την εξάλειψη των κηλίδων στο δέρμα.
Φυσικά, δεν λείπουν οι δικές απόψεις για το τι σας έχει στερήσει η οικονομική κρίση από την καθημερινότητά σας.
           
 «Τα Νέα της Περιφέρειας» κυκλοφορούν σε δύο εκδόσεις μηνιαίως, με τιράζ 30.000 αντίτυπα σε κάθε έκδοση και διανέμονται δωρεάν σε κεντρικά σημεία των επτά περιφερειακών ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας.


Εκδότης: Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Κεντρικής Μακεδονίας
Διευθύντρια Σύνταξης: Μίνα Κουρνούτου

Διοικητηρίου 8, ΤΚ 54631
Τηλ: 2310-508518, 2310-508519
Fax: 2310-508025, 2310-508045
Blog: neatisperifereias.blogspot.com
Facebook: Τα Νέα της Περιφέρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.