Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ




ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ-  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Προπονητής μετά τον απερχόμενο  Ξενιτίδη  Λεωνίδα ανέλαβε  ο Δημήτρης Νικολαΐδης ποδοσφαιριστής της ομάδας μαζί με τον Καμπάνη Δημήτρη.
Η ομάδα ενισχύθηκε  με πολύ καλούς και νέους παίχτες.
Στόχος  της ομάδας είναι η καλή πορεία και η προώθηση σε μεγαλύτερες  κατηγορίες  κάποιων από τους πολύ  καλούς ποδοσφαιριστές  που έχει στο δυναμικό της.

 Η νέα διοίκηση προσπαθεί να περάσει ένα μοντέλο το οποίο έχει λείψει από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φυσικά να ενημερώσει και όλους τους φίλου της. Η ΝΙΚΗ δεν έχει μισθοφόρους . Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υπάρχει για να εξυπηρετεί ανθρώπους  που έχουν μεράκι και αγάπη  για την στρογγυλή θεά χωρίς αυτό να γίνετε επάγγελμα  από κάποιους  μεγάλους σε ηλικία  που ασχολούνται μόνο και μόνο για τα χρήματα  με αποτέλεσμα να παραγκωνίζονται νέοι με όνειρα και φιλοδοξίες.
Μεγάλη έμφαση δίνουμε στα τμήματα υποδομής.
Προπονητής στα μικρά ταλέντα είναι ο Νίκος Μιντης ο οποίος είναι άριστος χαρακτήρας, πολύ καλός γνώστης του αθλήματος  και πάνω από όλα  παιδαγωγός.  Ότι χρειάζεται ένας μικρός αθλητής από έναν προπονητή  για να διαμορφώσει  τον χαρακτήρα του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων  .

Από το Δ.Σ


ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ-  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ




ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ-  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ




ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ-  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.